2777
2789
عنوان

مامانای بچه دو ساله و سه ساله

258 بازدید | 17 پست

بیاین از اخلاقای بچه هامون بگیم.

پسر من دو سال و نیمشه الان احساس میکنم خیلی لجباز و خودسر شده هر چی میگم برعکسش رو انجام میده با پدرش مخصوصا خیلی لج میکنه گاهی باباش به همین خاطر میزنش بابت این مساله خیلی ناراحتم😔 داد میزنه جیغ میکشه گریه میکنه. ولی زیاد شر و شیطون نیست که همه جا رو به هم بزنه و خیلی شلوغ باشه نه به مقدار شلوغه ولی نه زیاد هر کاری فکر کنه ناراحت یا عصبیم میکنه انجام میده دوس دارم باهاتون همفکری کنم 

شما هم بگین از اخلاقای بچه هاتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نکنه قبل خواب چیزی بخواد ولی بهش ندم تا صبح تو خواب دربارش حرف میزنه و هی نق میزنه 

ولی خیلی مهربونه امروز سرم درد میکرد به اصولی ترین روش های ممکن داشت ماساژم میداد😁😁😁🙄🙄🙄

انگار نه انگار پسره از کله سحر تا قبل خواب یه بندددددد حرف میزنه سرسام گرفتم🤕

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

پسرم ۳ و نیم سالشه و یه مدته اذیت هاش بیشتر شده

مثلا لجبازی میکنه، دعوا میکنه با داداشش، به همه چی دست میزنه، خیلی نق میزنه و بهانه میگیره .... 

ما هم اکثرا باهاش مدارا میکنیم ولی گاهی قاطی میکنم داد میزنم اونم میترسه ولی بازم کار خودشو میکنه   

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   

پسرم ۳ و نیم سالشه و یه مدته اذیت هاش بیشتر شده

مثلا لجبازی میکنه، دعوا میکنه با داداشش، به همه چی دست میزنه، خیلی نق میزنه و بهانه میگیره .... 

ما هم اکثرا باهاش مدارا میکنیم ولی گاهی قاطی میکنم داد میزنم اونم میترسه ولی بازم کار خودشو میکنه   

پسر من زیاد مهربون نیست🙄 خیلی هم سوال میپرسه

این دیگه خیللللللی دلرحمه شورش رو درآورده به باباش رفته مگرنه من خودم جدی ام کمی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مهربون هم نیست ... اگه به میلش راه نیایم یه جا تلافی‌ میکنه

مثلا امروز کلی از برگای گیاهمو کند چون تلویزیون میبینیم اعصابش خورد میشه

یا مثلا دو یه بار گفت جیش دارم حواسمون نبود اونم گفت باشه تو شلوارم جیش میکنم و همونجا خودشو خیس کرد...