هی بعضی وقتا یه زوج میبینم که واقعا عاشق همن بعد یه چیزایی میبینم و میخونم و میشنوم که بعدش یادم میاد عشق یه حس توهمیه و همش حرفه الکیه و برای همه صدق نمیکنه
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صدها بار گفتم بازم میگم کودک همسر نشید اول درس جوونی و کار حرفه بعد ازدواج ک لاقل دلتون نسوزه بهترین سالتونو دادید برای این نر ها ک نود درصد خائن و عوضین و استقلال مالی داشته باشید برای توانستن و رها کردن
تنها یه عشق وجود داره . اونم مادر به فرزند . عکسشم صادق نیس . بقیش اراجیف.
ورود آقایان ممنوع
آره و عشق دوم عشق بنده به خدا
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
هی بعضی وقتا یه زوج میبینم که واقعا عاشق همن بعد یه چیزایی میبینم و میخونم و میشنوم که بعدش یادم میا ...
عزیزم عشق تاریخ انقضا داره و رک بگم تا جوون خوشگل و تازگی داری برای مردا سوگولیشونی بعد چهار پنج سال شیش سال دیگه هوس یکی دیگرو میکنن اغلب پس بهترین چیز برای خانما درس و استقلاله اول و کار خوب ک لاقل تحقیر تحمل نکنن شوهره میره ولی مدرک ادم میمونه براش!
عزیزم عشق تاریخ انقضا داره و رک بگم تا جوون خوشگل و تازگی داری برای مردا سوگولیشونی بعد چهار پنج سال ...
بله منم با توجه به این موضوع اینو گفتم بعد چند سال تقریبا طلاق عاطفی میگیرن جز این موضوعی که شما گفتی و واقعا حرفتون درست و مهمه حتما بهش توجه میکنم
اره خب عشق تاریخ انقضا داره همیشگی نیست باز خوبه مدرکتو داری خوشبحالت و جوونی کردی دلت نمیسوزه
میتونستم برم خارج از کشور . تا یه حدی ام کاراشو کرده بودم . اما فک میکردم ازدواج با این آدم خیلی مهم تره . انگاری دنیا دور این آدم میچرخید اون زمان . کاش میشدد برگشت به عقب