2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو ..هیچوقت بخاطر بچت با زندگیت نساز ..بچت بعدا اخلاق پدرشو ک دید افسرده میشه اینا بعدا میفهمی

من بدون شغل با یه بچه یکساله تواین مملکت جدا شم چیکارکنم؟ پدرم ندارم برادرم ندارم

افطاری همشون امشب خونه خواهرش بودن بعدش رفتن پارک نمیگن این دختر قهره چرا قهره ناراحته چه مرگشه  ...

چه اهمیتی داره؟ مگه شما برای ایشون زندگی می کنی؟ مسئله بین شما و همسرت هست. 

فرض کن اونا بیان بگن صددرصد حق با شما ، آیا مشکل شما حل میشه؟

چه اهمیتی داره؟ مگه شما برای ایشون زندگی می کنی؟ مسئله بین شما و همسرت هست.  فرض کن اونا بیان ...

نه حل نمیشه ولی رفتارا وعملکرد ادما خیلی تاثیرداره وقتی من نیستم میان توخونه ی من تو وسایل من متوجهی؟ومهمونی هاشونو زیاد میکنن وبیرون میرن شوهرمم کاملا باهاشون هماهنگه 

من بدون شغل با یه بچه یکساله تواین مملکت جدا شم چیکارکنم؟ پدرم ندارم برادرم ندارم

عزیزم شما به کنار، خونواده اش چه ادمی هستن که زندگی برادرشون واسشون مهم نیست، عزیزم  میدونم سخته، یا باید کنار بیایی یا واسه همیشه جدا بشی. اینطور خودتو اذیت میدی. میدونم سخته ولی فکراتو خوب بکن قبل اینکه دیر بشه و وجودت از بین بره.