2777
2789
عنوان

چجوری از افسردگی جلوگیری میکنین؟

111 بازدید | 17 پست

من ورزش میکنم کتاب و پادکست گوش میدم از خودم خوب مراقبت میکنم😅حتی تصمیم دارم یه تغییر ظاهری مثل عوض کردن مدل موم انجام بدم اما بازم یه حس تنهایی و کرختی دارم 

منم  

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت این کارارو میکنم خوب میشم  بعد دوباره یه مدت افسرده میشم 😑

مثل امروز من  

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@

سلام

ماشالله👏ورزش عاليه💪

سعى ميكنم به حس تنهايى زيادفكرنكنم

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
سلام ماشالله👏ورزش عاليه💪 سعى ميكنم به حس تنهايى زيادفكرنكنم

من آن چنان تنها نیستم دوستامو دارم خانوادمو دارم اما این حس تنهایی مربوط به بودن یه نفر نیست بیشتر شبیه اینه که هیچکس حس تورو نداره