2777
2789
عنوان

توروخداااااااااااا کمکم کنید.

63 بازدید | 4 پست

لحن همسرم همیشه طلبکارانه است....به شدت غرمیزنه...ویجوری که بهم  القا می‌کنه کارت رو درست انجام نمیدی....یعنی همیشه یه ایرادی داره که ازم بگیره

منم برمی‌گردم بهش ودعوامون میشه....

مامانش به شدت سنتی بود وباباش باهاش اینطوری حرف میزد هیچی نمی گفت اما من بدم میاد ناراحت میشم صبرم تموم میشه‌....بهش اعتراض میکنم وبعد شروع دعوا....به هم توهین میکنیم...بعد قهر...دوباره میاد پیشم ....هی حالتی که میخواد محلش بذارم....بعد هم میگه مگه چی گفتم....

به بابا یه فحش خیلی خیلی خیلی بدی داد...ازش بدم میاد.....میگم یا من ایراد دارم یانه 

برو طلاقم بده یا دهنتو ببند...

اما می‌دونم هیچکدوم شرایط طلاق و بازگشت به خانواده نداریم...بچه هم نداریم خداروشکر

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين ممكنه كلا شخصيت ايرادگير داشته باشن بعضيا اينو كه بدوني كمتر ناراحت ميشي 

بابا یادم می‌ره....همش بهم برمیخوره....دست خودم نیست هی باهاش کل می اندازم

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار