2777
2789

چهارساله شوهرم نه خودش خونه برادرام و خواهرام میره نه ما رو اجلزه میده. فقط میزاره خونه پدرم برم. تولد دخترم بود زن داداشمم دعوت کردم. حالا انروز تولد برادرزادمه. داداشم و زنش از صبه دارن میزنگن مطمینم میخوان شام تولد دعوت کنن ولی از خجالت اینکه چه جوابی بدم گوشیشونو جواب ندادم‌ . نمیدونم چه کنم.

خب به نظرم اگر میدونی که هیچوقت نمیزاره یا یه راهی پیدا کن که دیگه اجازه بده یا اگر میدونی تسلیم هستی خب بگو که شوهرت اجازه نمیده و نرو دیگه 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیزاره ؟

اخلاق گندشو داره قید خانواده منو زده. همیجوری میزاره خودمو بچه ها مثلا بریم عصر خوتشون ولی اینکه مهمونی بلشه که مردا هم باشن نه خودش میره ن منو میزاره

یا گوش‌به‌فرمان شوهرت نباش، یا راهی پیدا کن رضایت بده، یا به دیگران بگو شوهرم نمی‌ذاره

دیگه از این سه تا خارج نیست

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اره میرم خونه اون بیشعورا

خب اشتباه میکنی

من باشم همین امروز به برادرم میگم شوهرم نمی‌ذاره بیام خونتون 

و به شوهرمم میگم دیگه پاک خونه خانواده ات نمی‌ذارم 

والسلام 

آدما تا رفتار متقابل انجام ندی زشتی کارشون نمیفهمن

اره میرم خونه اون بیشعورا

خب اشتباه میکنی .همسر منم سر یه موضوعی با داداشم چند ماهه صحبت نمی‌کنن ولی من حتی اجازه ندادم کوچیکترین بی حرمتی بهش بکنه و ماهی یکی دوبار خانواده مو دعوت میکنم خونم داداشم میگه نمیام گفتم خونه خواهرته تو بیا بذار شوهرم بره بیرون دوساعت