بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی سخت بود از لحاظ روحی خیلی ضربه خوردم کلی توی زندگیم پسرفت کردم .و اما اگه میخوای فراموشش کنی هر چی ازش داری رو بریز بیرون حتی شماره اش رو هم پاک کن ی مدت رو مشخص کن برای اینکه فقط گریه کنی به این فک کن که مرده و دیگه قرار نیست برگرده اونجوری انتظاری نداری ازش .بعد دیگه شروع بکن به کارهایی که حالت رو خوب میکنه اهنگ های غمگین گوش نده اگه میتونی پیاده روی کن همش سرگرم باش و بهش فک نکن .من بهت این تضمین رو میدم که ی روزی نه تنها از مغزت از قلبت هم میره
♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
واقعا میشه ? به خدا الان اصلا حالم خوب نیست , خیلی حس تنهایی بی ارزشی و پوچی دارم , با اینکه ...
بخدا میشه عزیزم .من خودم میدونم وابستگی چه حسیه فقط خیلی مراقب خودت و روانت باش نذار دچار افسردگی بشی .به هیچ عنوان وارد ی رابطه جدید نشو اگه احساس میکنی دلت میخواد با یکی صحبت کنی هم من هستم میتونم کمکت کنم دانشجوی روانشناسی هستم هم در حد توان بهت گوش میدم و سعی میکنم درک کنم
♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه