2777
2789
عنوان

کیا تجربه جدا شدن دارن ?

243 بازدید | 13 پست

من تازه جدا شدم با تمام وابستگی هایی که داشتم , شما چطور با این موضوع کنار اومدید تا حالتون بهتر شه ? 

آخه من الان خیلی دلم شکسته 

you are everything to me I can't lost you 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز زود بعد فراموش میکنی من اونقدر  دوستش داشتم که فک میکردم  میمیرم در نبودش ولی الان خیلی اوضاعم خوبه واینکه خوب شد بهم نرسیدیم خداروشکر میکنم 🤤♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
آخی عزیزم ،،دلیل جدا شدنت چی بود ؟خدا بزرگه ان شاءألله فراموش میکنی 

دیگه اون آدم سابق نبود , خیلی دلم شکوند , وقتی میدید من محبت میکنم منو له کرد

چطور خودتو پیدا کردی ?

خیلی سخت بود از لحاظ روحی خیلی ضربه خوردم کلی توی زندگیم پسرفت کردم .و اما اگه میخوای فراموشش کنی هر چی ازش داری رو بریز بیرون حتی شماره اش رو هم پاک کن ی مدت رو مشخص کن برای اینکه فقط گریه کنی به این فک کن که مرده و دیگه قرار نیست برگرده اونجوری انتظاری نداری ازش .بعد دیگه شروع بکن به کارهایی که حالت رو خوب میکنه اهنگ های غمگین گوش نده اگه میتونی پیاده روی کن همش سرگرم باش و بهش فک نکن .من بهت این تضمین رو میدم که ی روزی نه تنها از مغزت از قلبت هم میره 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
چندوقته فراموشش کردین

دقیق نمیدونم فقط میدونم برای خیلی سال پیش دیگه حتی بهش فک هم نمیکنم 

خیلی سخت بود از لحاظ روحی خیلی ضربه خوردم کلی توی زندگیم پسرفت کردم .و اما اگه میخوای فراموشش کنی هر ...

واقعا میشه ? 

به خدا الان اصلا حالم خوب نیست , خیلی حس تنهایی بی ارزشی و پوچی دارم , با اینکه خودم رابطه تموم کردم , ولی یه چیزی مثل وابستگی داره اذیتم میکنه

واقعا میشه ?  به خدا الان اصلا حالم خوب نیست , خیلی حس تنهایی بی ارزشی و پوچی دارم , با اینکه ...

بخدا میشه عزیزم .من خودم میدونم وابستگی چه حسیه فقط خیلی مراقب خودت و روانت باش نذار دچار افسردگی بشی .به هیچ عنوان وارد ی رابطه جدید نشو اگه احساس میکنی دلت میخواد با یکی صحبت کنی هم من هستم میتونم کمکت کنم دانشجوی روانشناسی هستم هم در حد توان بهت گوش میدم و سعی میکنم درک کنم 

بخدا میشه عزیزم .من خودم میدونم وابستگی چه حسیه فقط خیلی مراقب خودت و روانت باش نذار دچار افسردگی بش ...

خیلی ممنون , میشه تو PV بهتون پیام بدم ?

خیلی ممنون , میشه تو PV بهتون پیام بدم ?

خواهش میکنم بله حتما