2777
2789
عنوان

با تجربه ها

175 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان

10روز مونده ب پری لکه بینی داشتم خیلی کم تا امروز ک2روزه میگذره

اقدامم و نمیدونم این لکه بینی واسه آماده شدن رحم و بارداریه یا خدای نکرده پریودیه؟!😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زیادعزیزم لانه گزینیه تاموعودت صبرکن بعدبی بی بزن فعلاکارای سنگین نکن زعفرون گلاب گرمیجات هم ...

خداالهی از دهنت بشنوه

خیلی منتظر نی نیم

چشم،رعایت میکنم

من پریودم منظم بود اما تو اقدام که بودم اینجوری شدم

یه ماه دیر شدم ماه بعد زود شدم ماه بعد باردار شدم

خواهرشوهرم هم همینجوری شده بود

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
شرایط منو داشتین؟

من لکه بینی نداشتم روز موعدم زدم خیلی کمرنگ انداخت به زور دیدم چند ماه اقدام بودم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن