2777
2789

بچه ها نگین سرت تو کار خودت باشه 

من یه دوست دارم که چندساله باهمیم ...دوتامونم باهم خونه دار شدیم...خدا رو شکر اون خیلی زودتر از من بچه دار شد الان یه پسر داره 6 سالشه...و من هنوز بچه دار نشدم..

چند وقت بود که حس میکردم گوشیش شده جزیی از وجودش لحظه ای نمیزارتش زمین...با شوهرشم بداخلاقی میکنه ...

به پسرشم اصلا اهمیت نمیده منظورم لباسشه هرچی گیرش بیاد تن پسرش میکنه ولی خودش خوشتیپ و ارایشش تکمیله...

با همه اینا بهش شک داشتم به پسرش گفتم گوشی مامانت بیار یه بازی دارم برات بریزم اونم رفت با کلی اصرار گف مامان گوشیت بده...خلاصه همون لحظه تلفن خونش زنگ خورد و مشغول حرف زدن بود من از صفحه چتش عکس گرفتم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.