2777
2789
عنوان

بخدا قسم دیگه خستم 😭😭

438 بازدید | 52 پست

بچه ها بابای من با بابای مامانم یکم مشکل دارن قبل ها چند بار باهم دعوا کردن جدیدا هم یکم مشکل دارن 

مامانم توی این شرایط اصلا براش مهم نیست ک زندگیش چجوریه ماها براش مهم نیستیم فقط سعی داره ک بابای خودشو پیش بابام خوب کنه سر هر چیز یه دعوا راه میندازه 😭😭دوست داره بابام هر روز بره زیر پای باباشو بوس کنه بگه چاکرتم نوکرتم خاکتم😩

سر هرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه بخدا یه بار رفتیم پارک سوار قایق بشیم گفتن خانواده ای 50  بابامم گف ینی ما 50 اونا 50 مامانم دعوا راه انداخت که چیه تو گفتی اونا تو باید اونا رو خانواده خودت حساب کنی و اوووو قهرمیکنه و این چیزا همیشه تا یه مشکل کوچیک واس باباش پیش میاد بابامو میکنه مقصر میگه تو هیچ مشکلی نداری بابای من بدبخته تقصیر توعه و کلی دعوا بابای بدبختمم فقط غصه میخوره میترسم ک هرلحظه یه دعوای جدید نشه 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرت صحبت کنید.بگید توی این شرایط نباید طرف کسی رو بگیره.یه طرف قضیه پدرشه یه طرف همسرش.اونا خود ...

دقیقا درسته مامانم فقط طرف بااباشو میگیره و باباشو پیش بابام خوب میکنه اصلا پشت بابام نیست هرچییی برای بابای خودش پیش بیاد سری بابامو میکنه نوکرش 

خودتو قاطیه دعواهاشون نکن به نظرم 

چون کاری ازت برنمیاد و فقط اعصابت بهم میریزه 

ندیده و نشنیده بگیر 

اینجوری ارامشتم بیشتره 

خودشون میدونن

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞