2777
2789

سلام.دوستای عزیز عیدتون مبارک پیشاپیش😊یه سوال از کردای اهل سنت داشتم.خواستم بدون شما مث ما سنی های بیرجند و زاهدان عید فطر سفره میندازین و اجیل و این چیزا مهمونی میرین مهمونی میگیرین.یا نه این کارو اصلا انجام نمیدین سوال شده بود اخه واسم....

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورتون از سفره چیه همون سفره غذا؟

نه منطورمه سفره پهن میکنیم روش اجیل و این چیزا میزاریم یا روی یه سینی برزگ میچینیم مهمون میاد ازشون پذیرایی میکنیم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
نه ما فقط میریم دید و بازدید حلالیت مطلبیم  و رسم داریم که واسه صبونه قرمه سبزی بپزیم بخوریم ...

شما سنی هستی.

بله عزیزم چطور مگه

چون منم سنی ام.

ما نه اجیل و اینچیزا میگیریم روی یخ سینی میچینیم هر کسی امد میاریم میشینیم میخوریم..و رسم غذا اصلا نداریم.

و میریم عید دیدنی خونه فک و فامیل 

واقعا جالبه رسم شما

چون منم سنی ام. ما نه اجیل و اینچیزا میگیریم روی یخ سینی میچینیم هر کسی امد میاریم میشینیم میخوریم. ...

چه جالب نه ما نداریم از این رسما

😄 آره خوردن قرمه سبزی اونم واسه صبونه خیلی جالبه پیشنهاد میکنم امتحان کنی

بعد همه باید صبح زود هم بلند شیم مثلا حدودا ساعت هفت 

چه جالب نه ما نداریم از این رسما 😄 آره خوردن قرمه سبزی اونم واسه صبونه خیلی جالبه پیشنهاد میکنم ام ...

حتما امتحان میکنم.

نه ما صبح بعد نماز صبح بیداریم لباس نو و اینچیزا اماده میکنیم مردا میرن نماز عید بعد که برگشتن رو بوسی و تبریک عید و عیدی میگیریم.و بعد مهمون میاد مهمون میره.

آره آفرین ماهم این رسما رو داریم مثل شما🥰

اوهوم.

خوبه تا حالا نشنیده بودم این رسم و فک میکردم همه اهل سنت مث ما میگیرن.

چون ماه عید نوروز و میگن عید ندارین و سفره هفت سین پهن نمیکنیم به جاش عید فطر عقدمونه و عید بزرگم عید قربان.

اوهوم. خوبه تا حالا نشنیده بودم این رسم و فک میکردم همه اهل سنت مث ما میگیرن. چون ماه عید نوروز و ...

منم تا حالا ندیده بودم آجیل بیارن 

نا سفره هفت سین پهن میکنیم ولی دید و بازدید نمیریم فقط مثلا میریم خونه مامان بزرگ یا بابا بزرگ و بیشتر از طریق تلفن تبریک میگیم

ولی این عید و عید قربان واسمون مهمه و میریم خونه فامیل و تبریک میگیم و رو بوسی میکنیم

ولی امسال و پارسال به خاطر کرونا فقط خونه نزدیکا میریم و بقیه رو تلفنی تبریک میگیم

منم تا حالا ندیده بودم آجیل بیارن  نا سفره هفت سین پهن میکنیم ولی دید و بازدید نمیریم فقط مثلا ...

نه ما نمیندازیم ولی زنگ میزنیم سال نو رو تبریک میگیم و خونه بزرگ ترا میریم .

و عید فطر و عید قربان خیلی مهمن واسمون

نه ما نمیندازیم ولی زنگ میزنیم سال نو رو تبریک میگیم و خونه بزرگ ترا میریم . و عید فطر و عید قربان ...

ماهم همینطور

ولی سفره هفت سین میندازن اکثراً

جالب بود واسم 🥰

عیدت مبارک باشه پیشاپیش عزیزم ⁦♥️⁩🌹