2777
2789
عنوان

پریود شدن یک هفته بعد از پاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 180369 بازدید | 35 پست
عزیز مشکلت حل شد خوب شدی?منم اینجور شدم مجردم ..میترسم دکتر رفتی?

عزیزم مشکل شما برای چی بود؟ متوجه نشدید؟

برای بار دوم تو یک ماه چند روز طول کشید؟  آخه منم ده روز از پریودی قبلی گذشته اما الان دوباره انگار پریود شدن و لک های قهوه ای تیره دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل شما برای چی بود؟ متوجه نشدید؟ برای بار دوم تو یک ماه چند روز طول کشید؟  آخه منم ده ...

من دکتر نرفتم از بهداشت محل پرسیدم که گف باراول مشکلی نیس اگه ادامه داشت برم ..اگه بارچندمته حتما برودکتر

گیله لاکو😍🍀
منمده روز پیش تموم شده بودم بازم شدم دیروز  نمیدونم چرا

عزیز یهو کامنتتو دیدم شما دوبار پریود میشدی خوب شدی الان??دکتر رفتی ??منم اینجورم..اگه کامنتو دیدی جواب بده لطفا واجبه برام

گیله لاکو😍🍀
عزیز یهو کامنتتو دیدم شما دوبار پریود میشدی خوب شدی الان??دکتر رفتی ??منم اینجورم..اگه کامنتو دیدی ج ...

سلام عزیزم منم به مشکل شما دچار شدم شما تایم پریودت اوکی شد؟فهمیدی علنش چی بود

جان جدت لایک نکن تا نخواستم
سلام عزیزم منم به مشکل شما دچار شدم شما تایم پریودت اوکی شد؟فهمیدی علنش چی بود

سلام خوب شد دیگ دوبار نشدم دکتر نرفتم.تا ببینم علت چیه..اما باراول موردی نیس اگه تکرار بشه برودکتر.ولی این ماه قرار بوددیروز بشم هنوز نشدم الان درگیراینم😑

گیله لاکو😍🍀
سلام خوب شد دیگ دوبار نشدم دکتر نرفتم.تا ببینم علت چیه..اما باراول موردی نیس اگه تکرار بشه برودکتر.و ...

آها مرسی عزیزم

حالا یه روز عقب افتادن چیزی نیست

من ی مدت دیر ب دیر میشدم حدودا یا هفته عقب میوفتاد رفتم دکتر دوفاستون داد بهم هر ماه بین ۴ ام تا ۶ میشدم

این ماه ۴ شدم ۹ ام تموم شد باز ۲۲ ام شدم

جان جدت لایک نکن تا نخواستم

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم یک ماه پیش رفتم پیش دکتر زنان بخاطر نامنظمی پریودیم بهم سونو کرد کیست داشتم بهم قرص  مدرو کسی پروژسترون داده پریود شدم ده روز پریود بودم بااین حالی که من سرهفت روز پاک میشدم امااین سری ده روز طول کشید پاک شدم بعد پنج روز دوباره پریود شدم باخون ریزی شدید و درد بیش از حد