2777
2789
عنوان

نمی تونم تصمیم بگیرم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 84 پست
بازم فک کنم میتونی بری  ادعا کنی و بگی البته اگه کار به دادگاه بکشه اومده بازم دنبالت؟خاسته برگ ...

درخواست تمکین داده 

دیگه نیومد یه مدت خیلی زنگ میزد 

فقط در خواست تمکین داده و چندتا دادگاه داریم 

دلم میخاد جدا شم  اما می ترسم پشیمون شم  چون شوهر احمقم  جز اینکه لجباز و بیشعور و ...

همین ترس ممکنه بعدا ادیتت کنه باید کاملا مطمین باشی بدون هیچ تردیدی حتی اونایی که مطمین هستن گاهی پشیمون میشن عزیزم برو پیش یه روانشناس خیلی کمکت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ترس ممکنه بعدا ادیتت کنه باید کاملا مطمین باشی بدون هیچ تردیدی حتی اونایی که مطمین هستن گاهی پش ...

آره 

حتمن 

چند ماه پیش رفتم مشاور اونموقع مطمین بودم 

الان شک کردم 

من اینو میگم ولی بعد پست مو پاک میکنم من خودم سه سال با شوهرم درگیر دادگاه بود و کاملا مطمئن بودم با ...

چی شد که برگشتی 

سه سال خیلیه  که 

من همش فکر می کنم همه حریمها شکسته بینمون 

امروز یکی تاپیک زد که اشتباه کرده طلاق گرفته چون بچش ساک به دست در به در شده 

به خاطر بچت هم که شده تحمل کن اشتباه نکن برو پیش مشاور زندگیتو از نو بساز 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

دنیای بعد طلاق دنیای قشنگی نیست مخصوصا با بچه...تو این یکسال باید تمام فکراتو کرده باشی.هیچکس نمیتونه به کسی بگه بمون یا جدا شو.چون شرایط زندگی آدما فرق داره ظرفیت آدم ها متفاوته . ولی به خاطر بچت یه فرصت دیگه به زندگیت بده ارزششو داره

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
از این هم ناراحتم که نمیاد بچه رو ببینه  طفلک پسرم میگه بابام منو نمیخاد  دلش تنگ میشه&n ...

عزیزم بعد ۷ سالگی میتونی بدون بچت بمونی دختر منم ۵ سالشه یه ساعت نبینمش دلم کباب میشه چطور میتونی بدون بچت بمونی حتما برو پیش مشاور و زندگیتو بساز 

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......

اسی به خاطر بچه برگرد 

عصبانی میشه شما کوتاه بیا 

بخاطر بچت صبوری کن 

منم شوهرم نمیومد بچه رو ببینه ولی 7 سالش شد گفت بچم رو میخوام 

البته الان بچه پیش منه ولی هر وقت بخواد اذیتم کنه بچه رو ازم میگیره 

انقدر بیشعور و لجباز هستن که فکر روح و روان بچه خودشونم نیستن 

اسی به خاطر بچه برگرد  عصبانی میشه شما کوتاه بیا  بخاطر بچت صبوری کن  منم شوهرم نم ...

چطور می تونن برای لجبازی 

بچه خودشونو اذیت کنن 

مگه دادگاه وقت ملاقات تعیین نمی کنه 

که باید بهش عمل کنن