2777
2789
عنوان

نمی تونم تصمیم بگیرم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 84 پست
بچم پیش خودمه  یه مدت رفتیم مشاور  اما همسرم توحرف میگه درست می کنه رفتارشو اما فایده ند ...

کلا مشکلش اینه که زود عصبانی میشه ؟ 

شما باید یکم صبر و تحملتو ببری بالا اگر بدونی چجوری رفتار کنی و باسیاست رفتار کنی احتمال داره که درست بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مشکلش اینه که زود عصبانی میشه ؟  شما باید یکم صبر و تحملتو ببری بالا اگر بدونی چجوری رفتار ...

دست بزن داره 

از اول زندگی خیلی مدارا کردم باهاش 

کم کم خسته شدم 

آخرین بار بهم حمله کرد خیلی شدید 

دست بزن داره  از اول زندگی خیلی مدارا کردم باهاش  کم کم خسته شدم  آخرین بار بهم حم ...

نمیدونم چی بگم چون بچه داری 

من مشاور نیستم از زندگیت هم خبر ندارم فقط ببین اگر درست شدنیه بمون اگر خواستی جدا بشی خیلی مراقب روح و روان بچت باش که کمترین آسیب رو ببینه 

انقدر فکر می کنم به خاطر بچم که دارم دیوونه میشم 

اگه پسرم نبود یک دقیقه هم تردید نمی کردم

اما شوهرم بیشعوره 

چندماه پیش کلی التماس کردبر گشتم 

بعد سر یک بحث کوچیک بهم گفت شماها گدا گشنه اید برا همین برگشتی

انقدر فکر می کنم به خاطر بچم که دارم دیوونه میشم  اگه پسرم نبود یک دقیقه هم تردید نمی کردم ...

خب بگه عزیزم میبینی دست به زن داره شما باهاش دهن ب دهن نشو یه دفعه که از در نمیاد داخل شمارو بزنه بچت آواره میشه حیف که نمیتونم اینجا زندگیمو بهت بگم

انقدر فکر می کنم به خاطر بچم که دارم دیوونه میشم  اگه پسرم نبود یک دقیقه هم تردید نمی کردم ...

چی بگم 

الان گاهی دودل میشم 

این دو دلی خیلی بده 

دیگه هبچ اعتمادی هم به شوهرم ندارم 

خونه را هم زد به نام باباش 

فقط دلم برا بچم میسوزه 

اگه تازگیا زده باشه بنام باباش که کارش توجیه پذیر نیست ازنظر قانون میشه فرار از دین

خب من مهریمو نذاشته بودم اجرا 

اون فکر کرده میخام بزارم اجرا دوییده به نام زده 

خب من مهریمو نذاشته بودم اجرا  اون فکر کرده میخام بزارم اجرا دوییده به نام زده

بازم فک کنم میتونی بری  ادعا کنی و بگی البته اگه کار به دادگاه بکشه اومده بازم دنبالت؟خاسته برگردی؟درخواست تمکین داده؟