2777
2789
عنوان

نمی تونم تصمیم بگیرم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 84 پست

چرااز طلاق میترسونیدش بایه دیوانه مگه میشه زندگی کردجونیتوبه پاش نده اشتباه محظه عمه من بعدیکسال کش مکش طلاق گرفت هزاران باربه شوهرش فرصت دادولی اون آدم نشدالان هم آوارست عمم واسه خودش خونه ساخته داره باپسرش زندگی میکنه نترس ولی زرنگ باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تصمیم سختیه ولی با این وجود من اگه بودم جدا نمی شدم شوهر خودمم اخلاقش تنده البته الان خیلی بهتر شده دست بزن هم داشت ولی خوب نه زیاد شاید سالی یکی دوبار ولی همونم برای من که ندیده بودم این چیزا رو خیلی عجیب و غیر قابل تحمل بود ولی خداروشکر چند سال که گذشت یاد گرفتم وقتی به قول خودش دیوونه میشه هیچی نگم سکوت کنم یا حتی در اوج دعوا و توهین بهم فقط بگم باشه هر چی تو میگی تا اون هم آروم شه 

ولی این راهکار خیلی جواب داده اوایل برام سخت بود توهین کنه و هیچی نگم غرورم اجازه نمیداد یکی اون میگفت من ده تا جواب میدادم برای همین به کتک کاری میکشید ولی فهمیدم فقط با آرامش میشه حلش کرد 

البته منم بیشتر به خاطر بچه کوتاه اومدم چون میگفتم گناه داره طفلی جنگ و دعوای ما رو ببینه و اینقد بترسه شوهرم قاتی میکنه نمیتونه خودشو کنترل کنه ولی من میتونستم هر چی بچم بزرگتر شد خدا رو شکر منم بیشتر صبوری کردم و شوهرمم عاقل تر شد 

اگه مشکلت فقط سر زبون دراز و اخلاق تندشه به نظرم میتونه به امید خدا رامش کنی فقط با صبوری و ارامش

چطور می تونن برای لجبازی  بچه خودشونو اذیت کنن  مگه دادگاه وقت ملاقات تعیین نمی کنه  ...

مردا لجبازن 

تا بری شکایت کنی و دادگاه تشکیل بشه یک ماه طول میکشه روح و روان بچت داغون میشه 

البته برا من کار به شکایت نمیرسه دوسه ساعت بعد خودش میاره چون عرضه نداره نگهش داره فقط میخواد منو و بچم رو اذیت کنه 

پسرم اوایل میترسید بردمش مشاور بهتر شده الان خودش میگه مامان نگران نباش بابا میاره بهم رو 

عمه من گفت برمیگردم به یه شرط رفتن محضرسرپرستی بچشو دادبهش اعتراف کردکه دست بزن داره بداخلاقه بعدازچ ...

چه زرنگ بوده عمت 

خب شوهر من آدم زرنگیه 

البته اومد اعتراف کرد تو کلانتری که دست بزن داره 

خواهش میکنم ازت اگه جدا شدی لطفا ازدواج مجدد نکن زندگیتو با پسرت بساز اینجوری و اینکه دست بزن داشتن خیلی سخته تحملش خودم دارم میکشم ولی اخلاق های خوبشو در نظر کرفتم و دارم باهاش میسازم بخاطر دخترم 

خیلی تصمیم سختیه ولی با این وجود من اگه بودم جدا نمی شدم شوهر خودمم اخلاقش تنده البته الان خیلی بهتر ...

افرین به شما خانم صبور و پر از صبر تحمل کم پیدا میشه خانمی که در مقابل توهین همسر بخاطر بچش سکوت کنه واقعا شمارو تحسین میکنم و براتون دعا میکنم همسرتون از اینی که هست خیلی بهتر بشه چون شما لایق بهترین ها هستید 

مردا لجبازن  تا بری شکایت کنی و دادگاه تشکیل بشه یک ماه طول میکشه روح و روان بچت داغون میشه&nb ...

الهی بمیرم 

چرا بچه ها را قاطی دعوا می کنن 

بچه منم اون اوایل ترسیده بود 

جلو چشم بچم بهم حمله کرد و کتکم زد زیاد 

طفل معصوم شب ادرای گرفت  بعد چندماه خوب شد 

چه زرنگ بوده عمت  خب شوهر من آدم زرنگیه  البته اومد اعتراف کرد تو کلانتری که دست بزن دار ...

بایدزرنگ باشی عمه من یکسال رفت پیش وکیل اون میگفت چیکاربکنه توهم بایدبابلدش مشورت کنی بنظرم یه جوری خونروبزن به نامت سرپرستی بچتم بگیربعدطلاق بگیربعدابرات سخت نشه

البته دیونه وزرنگ ترازشوهرعمه من نبودا پای عممو باشیشه زانوشوبریده بودعمم یه کلمه نگفته بودمیگفت خوردم زمین ولی بعداینکه دیگه خواست طلاق بگیره گفت چیکاراکرده باهاش گفت سرش تلافی میکنم که کردالان آوارست بدبخته