2777
2789
عنوان

خرید چربی گیر

162 بازدید | 26 پست
خانم های گلم برای خرید چربی گیر آشپزخانه به سایت زیر مراجعه کنید . http://shaha.ir/?p=135 http://grease-trap.ir

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر

چربی گیر دستگاهی برای جلوگیری از ورود روغن غذا به لوله های فاضلاب سینک ظرف شویی هست .

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر

خوب نظری ندارید برای استفاده از چربی گیر - چربی گیر دستگاهی برای جذب چربی فاضلاب آشپزخانه هست - البته برا آشپزخانه های دانشگاه رستوران ها کاربرد داره دوستان کسی رستوران نداره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی گیر grease trap systems "گریس تراپ" چربی گیر تله ای برای ذخیره چربی های زاید پسآب آشپزخانه های رستوران , قنادی ها و فست فود ها میباشد . چربی گیر معمولا در کف یا زیر سینک آشپزخانه نصب میگردد . آنچه حایز اهمیت میباشد تخیله چربی در محیط زیست میباشد . این عمل باعث نفوذ چربی به خاک شده واکسیژن خاک را از بین میبرد و ریشه درختان و گیاهان را خشک میکند . چربی های چربی گیر در کشورهای همانند امارات و هندوستان در بسته بندی های زباله خاصی دفن میگردند . این دستگاه در دو سیستم و جنس اتوماتیک و دستی و در دو جنس فایبرگلاس , پلی اتیلن ساخته میشود . این دستگاه می تواند عمر چاه جذبی را تا 50سال حفظ کند . چاه جذبی به دلیل رسوب چربی در بدنه آن توانایی تراوش خود را از دست می دهد . یک چاه 20 متر مکعب در 20m3 در 2 سال معمولا اشباع از چربی می گردد .

سلام قیمت این دستگاه امروز به دلیل افزایش قیمت دلار کمی گران تر شد .

چربی گیر 1 م به قیمت 1.200.000 م ت صنایع شها چربی گیر 2 م به قیمت 1.900.000 م ت صنایع شها چربی گیر 3 م به قیمت 3.000.000 م ت صنایع شها

دوستان گلم یک محصول جدید در تصفیه فاضلاب به نام "پکیج تصفیه فاضلاب" ویژه آپارتمان ها هم اومده

من خریدم راضی هستم
تازه های نت فروشگاه اینترنتی لباس فروشگاه اینترنتی لباس مردانه میباشد . فروشگاه اینترنتی لباس زنانه هم داریم . و اینکه بعد از مدت ها فروشگاه اینترنتی نوزادی هم به سایت یورمد اضافه شده .
فروشگاه اینترنتی لباس http://urmode.com