2777
2789
عنوان

خرید چربی گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
مشتریان گرامی لطفا به سایت اصلی ما شها دات آی آر مراجعه فرمایید . برج خنک کننده

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستان گفتن ظاهرا اینجا تایپک نیمه خصوصی هست برا همین کسی نمی تونه نظر ارسال کنه برای همین من یه تایپک جدید باز میکنم. با تشکر از دوستان گلم.

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر

دوستان عزیز دلم

من یک تایپ جدید باز کردم که بتونید نظراتتون رو ارسال کنید . آدرس تایپک جدید رو کمی بعد در اینجا قرار میدم

باتشکر

سلام محصولات جدید رسید شامل ( چربی گیر آشپزخانه و سپتیک تانک آشپزخانه )

استخدام در صنایع شها

صنایع شها هلدینگ اعتباری میباشد که تشکیل شده از 5 شرکت میباشد . این شرکت در نظر دارد به منظور ارتقا سطح کیفی محصولات خود در صنعت تولید تجهزات تصفیه آب و تصفیه فاضلاب از فارغ التحصیلان در رشته مرتبط همکاری بطلبد . آن دسته از مهندسانی که در صنعت تولید سپتیک تانک پلی اتیلن و ساخت پکیج تصفیه فاضلاب مهارت و تجربه دارند دعوت میشود با ارسال رزومه به آدرس ایمیل شرکت ارسال نمایند . تا در صورت تایید با ایشان همکاری داشته باشیم .

صنایع شها تولید کننده "سپتیک تانک پلی اتیلن" و "پکیج تصفیه فاضلاب"

فیلد های کاری :

طراح سپتیک تانک با نرم افزار سالیدورکس تجربه 2 سال کاری

طراح پکیج تصفیه فاضلاب سابقه کار حداقل 10 سال + مدارک بین اللملی SW

مدیر کارگاه با حداقل 13 سال تجربه کاری با یا بدون تحصیلات

مدیر نرم افزار CRM سابقه کار 1 سال مرتبط یا غیر مرتبط

سلام قیمت های باز هم تخفیف خورد

قیمت ها به ترتیب دستگاههای ایرانی , چینی , آلمانی

بین 1 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان متغیر میباشد

صفحه اختصاصی جدید به زودی راه می اندازم

از دوستانی که تمایل به همکاری دارند ممنون میشم به من اطلاع بدهند 

مرسی

سلام به زودی میخوام یک دستگاه جدید برای آشپزخونه ایرانی رو براتون معرفی کنم

معرفی دستگاه چربی گیر آشپزخانه زیر سینکی ایران چربی گیر بهترین نوع چربی گیر اتوماتیک فایبرگلاس و پلی اتیلنی در ایران

سلام سال نو مبارک باشه . محصولات جدید چربی گیر آشپزخانه مدل کمپکت و چربیگیر فایبرگلاس وست به سایت اضافه شد .