2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتات چجوری فک میکنی پسره؟من امروز ان تی گف دختره ولی خودم حس میکردم پسره اصن تهوع ندارم به ترشی هم عالقه دارم عکس سونوتو میزاری؟ضربانش چن بود

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
١٢ هفته ان تي معلرم نبود ١٦ هفته و ٤ روز رفتم جاي ماهر گفت دختر ايا امكان خطا هست ١٨ هم انومالي دارم

نه فک نکنم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
حالتات چجوری فک میکنی پسره؟من امروز ان تی گف دختره ولی خودم حس میکردم پسره اصن تهوع ندارم به ترشی هم ...

منم دقيقا همين طورم حس ميكنم پسره ويارمم دقيقا مث شماس تهوع هم ندارم،براى همين شك كردم،ضربانش ١٥٩

حالتات چجوری فک میکنی پسره؟من امروز ان تی گف دختره ولی خودم حس میکردم پسره اصن تهوع ندارم به ترشی هم ...

اصلا به حالتا ربطی نداره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...