2777
2789

اول از هم ی بیو گرافی بدم از دوتامون 

ما آذر ماه باهم دوست شدیم 

من ۱۹ سالمه علیرضا ۲۲ سالشه 

من ساری 

اون قم 

هردو تا گویندگی میکردیم و مجازی از همین طریق باهم آشنا شدیم و از هم خوشمون اومد

یک ماه و نیم بعد قرار شد که اون بیاد ساری و همو ببینیم 

هردوتامون بار اولی بود که با کسی قرار میذاشتیم 

بمونید تا بگم براتون

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

علیرضا وضع مالی متوسطی داره 

خودش کار میکنه ولی چندان توی اون بازه زمانی اوضاعش خوب نبود

قرار بود با اتوبوس بیاد ساری

۷ صبح حرکت میکرد باید ۳ یا ۴ میرسید ساری 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم اون زمان نمیدونست که من با کسی هستم و من مجبوررر بودم که به اصطلاح بپیچونمش و واقعاااا عذاب وجدان داشتم

صبحش علیرضا ۷ راه میفته سمت ساری و ما دائم بهم تکست میدادیم 

من ساعت ۴ بعد ظهر تازه به مامانم گفتم میخوام با دوستم برم بیرون و مامانم گفت نه بخاطر کرونا نمیخواد بری و من خشکمم زددد

انقدرر التماس کردم که بابا زشته مریم منتظرمه 

که اجازه داد ولی گفت نیم ساعته برگشتی

اون زمان علیرضا بابل بود و نزدیکای ساری 

من گفتم فقططط برم بیرون بقیش با خدا

خبب

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
انقدرر التماس کردم که بابا زشته مریم منتظرمه  که اجازه داد ولی گفت نیم ساعته برگشتی اون زمان ...

وااای چقدر بد بوده😂😂😂درکت میکنم 

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.

انقدررر استرسس داشتم بچه هاا 

شبیه خواب ترسناک بود تا بخوام برم بیرون 

ساعت ۵ شد من رسیدم کافه ولی علیرضا توی ترافیک گیر کرده بود 

ما ساعتتت ۶ تازززه تونستیم همو یبینیم

تو کافه ی همبرگر خوردیم بیست دقیقه شد ک بابام بهممم زنگگگ زددد

مامان بابای من خیلی به بیرون رفتنم گیر نیستن 

ولی اون روز دائم زنگگگ میزدن 

شانس بدم بود بخدا