2777
2789
عنوان

از حسادت شوهرم بگم براتون😑

3488 بازدید | 146 پست

مجرد که بودم شوهر حساس و غیرتی دوس داشتم 😐 نمیدونم چرا. الان تو عقدم . ولی  همسرم اصلا آدم حسودی نیست و گیر نمیده تنها گیری که بهم داده اینه که مجبورم کرده چادر بپوشم😐 منم از وقتی عقد کردم چادر سرم میکنم اما بلد نیستم، چند وقت پیش رفتیم یه رستوران ( بخاطر کرونا غذاها بیرون بر هست) ما هم قصد خوردن تو رستوران‌ رو نداشتیم قرار بود غذا بگیریم بریم خونه مادرشوهرم... همسرم رفت پای صندوق حساب کرد گفت تا آماده میشه همین جلو صندوقداری بشینیم منتظر... منم از زیر چادر یه مانتو تنم بود که آستینش تور مشکی بود خیلی جذاب بود از اونجایی که بلد نیستم چادر سرم کنم هی چادرمو میکشیدم جلو ولی دستام معلوم میشد.. صاحب رستوران یه پسر داره ندیده بودمش تابحال ولی بهش حدود 25 اینا می‌خورد ، این هی رد میشد از روبرومون، هی نگام میکرد میرفت و می اومد منم محلش نمیکردم..

یه چیزی بگم نگید خودشیفتگیه ولی من چون پوستم سفیده رنگ مشکی خیلی جذابم میکنه اون شبم تیپم کلا مشکی بود آخرش شوهرم گفت : میشه دستاتو ببری زیر چادر؟ رنگ پوستت مشخصه از زیر آستین.. منم یهو حواسم اومد سرجاش سریع جمع کردم عین حاج خانوما نشستم ولی پسره باز از روبرومون میومد و میرفت گوشی هم دستش بود خیلی ضایع نگاه میکرد. من فکر کردم همسرم متوجه نیست چون اصلاااا آدم حساسی نیست تابحال سابقه نداشته واکنشی نشون بده.. برا همین بی محلی میکردم به پسره.. آخر همسرم گفت بیا تا غذا آماده میشه بریم یکم قدم بزنیم منم رفتم همراهش.. بعد از شام و آخر شب گفت اعصابمو پسره بهم ریخته بود تو هم بلد نیستی خودتو با چادر جمع کنی یکم یاد بگیر مگه چخبره بچه که نیستی دستات مشخص بود از زیر تور و سفیدیش جلب توجه میکرد.. خلاصه اون شب یه دعوای حسابی باهام کرد😐😐😐 نتیجه گرفتم همسر آدم حسود و حساس نباشه بهتره😕😕😕😕 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر ساده نپوش مدل دانشجویی.ملی.اینا بگیر ک بهتر حجابت حفظ بشه راحت ترم هس

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

اینکه یه مرد زنشو به زور چادری کنه بدترین گیر ممکنه!!!!!بعد میگی گیر نمیده!!!

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

راست گفته

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

خب چادر دانشجویی بگیر که هی نخوای جمعش کنی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد