2777
2789
عنوان

بوی مضخرف دهان😒

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 63 پست
یعنی مسواک میزنی بوش حل میشه؟ من اگه مسواک بزنم تهش ۲۰دقیقست دهانشو۴۰دقیقه 😑😑

من کلا دهنم خالی بمونه بو میگیره وقتی چیزی بخورم بهتر میشه

اره مسواک تا حدی حل میکنه اما اگه معدم بهم بریزه هرچیم مسواک بزنم بازم حل نمیشه😑

شما بیا ازین شکلات قدیمی های میوه ای بخور ازونا که کوچولو عه سفته باید مک بزنی 

اوناها خودشون انقد بو دارن دگ بوی دهن فهمیده نمیشه

خودشونم بوی خوب میدن

برو دکتر استارتر

نمیدونم از کدوم دکتر شروع کنم...معده؟دندون پزشک؟یا حلقوبینی😑

از طرفیم خیلی میترسم ب نتیجه ای نرسم😕

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دکتر گوارش شروع کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من کلا دهنم خالی بمونه بو میگیره وقتی چیزی بخورم بهتر میشه اره مسواک تا حدی حل میکنه اما اگه معدم ب ...

میدونم..قرص نعنایی و اینا دارم..ولی میخوام خووب شم...یبار اگ شکلات همرام نبود چیکار کنم؟😑😐

میدونم..قرص نعنایی و اینا دارم..ولی میخوام خووب شم...یبار اگ شکلات همرام نبود چیکار کنم؟😑😐

من نامزد بودم اعتماد ب نفس نداشتم فک میکردم نکنه لب بگیرم دهنم بو بده ابروم بره ب شوهرم میگفتم ازلب گرفتن متنفرم حس بدی بهم میده خخخخخ دوران جاهلیت 

خوب این همه بیرون میری برو دکتر از کجا میخاد بفهمه تو داری اذبت میشی ،من همه جا میرفتم یواشکی حتی شم ...

من از اوناییم ک ماماناشون ولشون نمیکنن😐😂حتی دو دیقه😂😑