2777
2789
عنوان

بوی مضخرف دهان😒

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 63 پست
صد در صد.بوی همون مدفوعته دیگه.لوله گوارش یه لولست سرش دهانه تهش روده وقتی تو رودت مدفوع گیر کنه بو ...

😕دقیقن باید چیکار کرد؟

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاً به خاطر سینوزیته من هم دهنم بو میداد ، رفتم دکتر گوش حلق بینی برام قرص نوشت سینوزیتم درمان شد ...

علائم سینوزیت چیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ببین کلا بو از لوله گوارشه یا دندونه ک پوسیدست یا لاش چیزی گیر میکنه و خوب مسواک و نخ دندون نمیکشی ...

دندونام هیچ مشکلی نداره

نخ دندونو روزی یکبار حتما میکشم😑

ورزش خالی؟چقدر گذشت تا لاغر شی تو چه مدت ممنون میشم راهنمایی کنید

رژیم گرفتم فست فود حذف کردم شیرینی جات همینطور شبا هم سبزیجات میخوردم برنج ۷ قاشق و سیب زمینی هم خیلی کم

۶ ماه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من وقتی غذا میخورم همون لحظه بوی غذا میگیره دهنم بعد هی تندتر میشه  برای شماهم اینجوریه؟

برا من 24 ساعته همینجوری عه 

البته گاهی اوقات هم کلا محو میشه و نیست

اما کلا هروقت میرم بیرون باید مسواک بزنم تا ابروم نره🤦‍♀️

من یجا خوندم زبونتو بکشی رو مچ دسدت بعد بو کنی میفهمی

یعنی هیچ بویی نباید بده؟؟؟

برو بعد بگو حال تایپ ندارم وگرنه میگفتم طب غربی از مداوای یه زخم بستر عاجز بود و طب اسلامی خوبش کرد

ممنونم ک همینو تایپ کردی✌❤

برا من 24 ساعته همینجوری عه  البته گاهی اوقات هم کلا محو میشه و نیست اما کلا هروقت میرم بیرون ...

یعنی مسواک میزنی بوش حل میشه؟

من اگه مسواک بزنم تهش ۲۰دقیقست

دهانشو۴۰دقیقه

😑😑

بابا همه وقتی عه خواب بیدار میشن یا ݝذا نمیخورن دهنشون بو میده ،

من الان روزم تکلیف چیه

بو میده ولی بوی بدی نیست بوی خوبیم نیست 

برو دکتر استارتر

دقیقاً به خاطر سینوزیته من هم دهنم بو میداد ، رفتم دکتر گوش حلق بینی برام قرص نوشت سینوزیتم درمان شد ...

این دورووریا فقط انرژی منفی میدن😒

از یکی شنیده بودم سینوزیت درمان نداره