2777
2789
عنوان

بوی مضخرف دهان😒

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 63 پست

ببین کلا بو از لوله گوارشه

یا دندونه ک پوسیدست یا لاش چیزی گیر میکنه و خوب مسواک و نخ دندون نمیکشی

یا معدست که معدت خرابه مثلا من خودم رفلاکس دارم

یا هم رودته و یبوسته

دیگ به جز این سه تا اتفاق دیگه ای نمیتونه در تو رخ داده باشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

منم همینم از اینکه نزدیک شوهرم بشینم و حرف بزنم نفرت دارم هر چند به روم نمیاره موقع ......دهانمو محکم میبندم و از بینی نفس میکشم😞 خیلی زجر اوره

یه دوستی داستم وقتی حرف میزد کلا همیشه دهنش بوی نعنا میداد یعنی عاشق حرف زدن باهاش بودم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم از اینکه نزدیک شوهرم بشینم و حرف بزنم نفرت دارم هر چند به روم نمیاره موقع ......دهانمو محک ...

خوب چرا موقع ،،،ادامس نمیخوری ،،اره بعضیا دهنشون بوی گل میده،شوهرمن اصلا دهنش بو نمیده از خواب بیدارمیشه بوی توتون میده انقد خوبه 

منم همین مشکل رو دارم  حدس میزنم از معدم باشه

من وقتی غذا میخورم همون لحظه بوی غذا میگیره دهنم بعد هی تندتر میشه 

برای شماهم اینجوریه؟

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!
چجوری وزن کم کردی

هر روز ورزش میکردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دقیقاً به خاطر سینوزیته من هم دهنم بو میداد ، رفتم دکتر گوش حلق بینی برام قرص نوشت سینوزیتم درمان شد دیگه اصلا بو نمیده. 

دکتر گوارش هم برو ببین میکروب معده نداری؟ چون اینم بوی بدی به دهان میده

دندون پزشک هم برو ببین دندون پوسیده داری یا نه

من وقتی غذا میخورم همون لحظه بوی غذا میگیره دهنم بعد هی تندتر میشه  برای شماهم اینجوریه؟

از کجا میفهمی دهنت بو گرفته میگن خود ادم نمیفهمخ

خوب چرا موقع ،،،ادامس نمیخوری ،،اره بعضیا دهنشون بوی گل میده،شوهرمن اصلا دهنش بو نمیده از خواب بیدار ...

مسواک میرنم قبلش بازم ترس دارم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
دیگ خسته شدم...بنظرم بی تاثیره😑

برو بعد بگو حال تایپ ندارم وگرنه میگفتم طب غربی از مداوای یه زخم بستر عاجز بود و طب اسلامی خوبش کرد

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم