2777
2789

خیلی اذیتم کرده بهم زخم زبون زدن ناراحتم کرده الان هرکاری میکنم ببخشمس و دلم ازش صاف سه نمیتونم اصلا دوست ندارم ببینمش ولی مجبورم بخاطر بچه هام تحملش کنم.بنظرتون چیکار کنم؟ همش ازم میخاد آشتی کنم ولی نمیتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من بچه ننه. خواهر ذلیل رفیق باز دست به زن بددل جوشی هست.و همیشه منو فدای خونواده اش کرده. به شدت ازش متنفرم . جوریه که موقع رابطه حس تجاوز دارم. انگار یکی هر شب یا یه روز درمیان داره به من تجاوز می‌کنه. لعنت به پدرم مرگ به پدرم . لعنت به مادرم . لعنت به خواهرم. 

فکر کردم خیانت کرده خدا رو شکر فقط زبون تلخ و نیش دارش

فقط خیانت نیست که وقتی همش تحقیر و مسخره کنه هم خودتو هم خانوادتو  به چ درد میخوره.الان طوری شده با کسی هم باشه برام مهم نیست

فقط خیانت نیست که وقتی همش تحقیر و مسخره کنه هم خودتو هم خانوادتو به چ درد میخوره.الان طوری شده با ...

میفهمم 

انگار ادم استخون هایش له میشه 

همسر منم اینجور اخلاق ها رو داره 

خیلی از بالا به پایین نگاه می‌کنه 

زجر میکشم 

نه من اونا خوبن شوهرم همش با حرفاش ناراحتم می‌کنه تحقیرم می‌کنه.نه راه پیش دارم نه پس.برای مادر شوهر ...

عزیزم من هم از شوهرم سوختم هم خونواده اش . نمیتونم از خونواده اش فاصله بگیرم. شوهرم منو در راه اونا قربونی میگنه

میفهمم انگار ادم استخون هایش له میشه همسر منم اینجور اخلاق ها رو داره خیلی از بالا به پایین نگاه می‌ ...

الان یه هفته بود مریض بودم منو دکتر نبرد  که هیچ.خودم رفتم اومدین گفت خوب خودتو زدی به مریضی .گفتم حالم بده یه لیوان آب میدی قرصمو بخورم خدا شاهده نداد عوضی.بزور پاشدم خودم خوردم انقد بدجنسو عوضیه