2777
2789
دکتر دلیری کارشون خوبه ولی خوب من جنینم مشکل رشد داشت آلت تناسلیش دیر شکل گرفت ب من تا همین چند وقت ...

چند هفته هستین الان؟

نی نی گل پسریه ؟؟مبااارکه عزیزم😍😍

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چند هفته هستین الان؟ نی نی گل پسریه ؟؟مبااارکه عزیزم😍😍

الان ۲۶ هفته هستم بله کروموزوم و dna پسر جنسیتش مشکل داشت ک میگن اونم دار برطرف میشه ب امید خدا

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۲۶ هفته هستم بله کروموزوم و dna پسر جنسیتش مشکل داشت ک میگن اونم دار برطرف میشه ب امید خدا

بسلامتی عزیزم

ان شاءالله به حق این شبای عزیز،گل پسری رو صحیح و سالم

بغل کنی❤😍

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
بسلامتی عزیزم ان شاءالله به حق این شبای عزیز،گل پسری رو صحیح و سالم بغل کنی❤😍

ممنون عزیزم همچنین شما برام خیلی دعا کنید البته اگه یادتون افتادم

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
آزمایش اولی خون هست اگه اون خوب نباشه از آب دور جنین نمونه میگیرن دردشم من شنیدم خیلی زیاده و یه خان ...

سلام خانم محترم لطفا بیخود اطلاعات سراسر غلط ندید به مادرا مطمعن هستم این چرت و پرتا از ذهن خودتون ساختید بعدا بچه این خانم با مشکل کروموزمی دنیا اومد شما جوابگو هستید 

من سه تا بجه دارم هر سه تا امنیو ستز شدم کوچکترین دردی نداره و اصلا اب دور بچه کم نمیشه مگه فک کردید چقد اب میگیرن یه سوزن بسیار بسیار نازک که با چشم درست دیده نمیشه کمتر یک قطره اب خارج میکنن بلافاصله بعش شما میتونید راه برید هر کاری دوست دارید بکنید و دیگه خیالتون راحت میشه اسیب به جنین هم نداره  چون هفته ۱۵ انجام میشه اصلا به جنین نمیرسه زیر مانیتور دکتر میبینه من پیش دکتر کسراییان شیراز انجام دادم

من بچه سوم رو باردار هستم و وقتی خودم به چشم دیدم کسایی رو آزمایش های غربالگریشون اشتباه بود و چه صد ...

عزیزم جواب اشتباه نداده بیرون این ازمایشات فاکتورهای مختلف مثل سن سابقه خانوادگی و فاکتورهای دیگه رو میسنجه و نتیجه که اعلام میکنه قطعی نیست بله از ۱۰۰ نفر مشکوک ممکنه دو نفر واقعا بچشون مشکل داشته باشه اما چون امنیو سنتز هزینه بر هست و دقت بالایی لازم داره انجامش نمیشه که مستقیم همه خانما باردار بفرستن امنیو پس اول این ازمایشات رو انجام میدن موارد مشکوک که سونو و ازمایش مشکوک هست میفرستن ازمایشات تکمیلی مثل ان ای پی تی و در نهایت اونم مشکوک شد امنیو سنتز و مادرایی که سابقه زایمان فرزند با اختلالات کروموزومی دارن مستقیم براشون امنیو سنتز انجام میشه مثل من ،