دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
عزیزم آدم بچه ناسالم و نباید وارد این دنیای بی رحم کنه
من بچه سوم رو باردار هستم و وقتی خودم به چشم دیدم کسایی رو آزمایش های غربالگریشون اشتباه بود و چه صدماتی به خودشون و جنین وارد کردن و پشیمون بودن و کسایی که به حرف آزمایش گوش نکردن و بچه های سالمی بدنیا آوردن واقعا این آزمایش قابل اعتماده؟ آدم جون بچه اشو بده دست این آزمایش ها؟ تو گوگل یه سرچ کوچیک بزن و نظر مادرا رو در مورد آزمایش غربالگری ببین بهترین آزمایش تهران که نیلو هست هم تا حالا جواب های اشتباه داده بیرون
آزمایش اولی خون هست اگه اون خوب نباشه از آب دور جنین نمونه میگیرن دردشم من شنیدم خیلی زیاده و یه خانومی بود تو آزمایشگاه خودم دیدم که آب دور جنین رو نمونه گرفته بودن و کل بارداریش درگیر کم آبی دور جنین بود میگفت از وقتی نمونه دادم آب دور بچه کم شده
خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
گلم جواب ازمایشت خوب بود به سلامتی؟ نی نی دختره یا پسر؟ تو یکی از تاپیکا دیدم رفتین سونوگرافی دلیر ...
دکتر دلیری کارشون خوبه ولی خوب من جنینم مشکل رشد داشت آلت تناسلیش دیر شکل گرفت ب من تا همین چند وقت پیش میگفتن آلتش شبیه دختراس تازه تازه دار میره ب سمت پسری