2777
2789
عنوان

با دخترهای خوشگلتون چه بازی‌هایی میکنید سرگرم بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 47 پست
بچت بزرگه نمیدونم بچه من کوچیکه زود سرگرم میشه حبوبات میارم با چند تا ظرف باید جدا کنیم حبوبات رو هر ...

چه خوب...

اره هرچی سنشون بره بالا تر بازیهاشونم پیچیده تر میشه واسه همین کمک خواستم😅

ای وای من 😥😢 منم سه ساله دارم اگه نرسم بازی کنم باهاش حتما میبرمش بیرون یه چرخی بزنه بازی کنه تخل ...

آره بابا یکبار خونه مامانم بود خواهرم و بچش. همش دنبال من راه میره چون من باهاش بازی می‌کنم داشنم کیسه آشغالارو درمی‌آوردم ک ببریم بیرون داشت میومد دست بزنه خواهرمو صدا زدم گفتم بیا بگیرش همش هم با گوشیش بازی میکنه انگار ن انگار بعد اومد زد تو گوش بچه قرمز شد. من و مامانم توپیدیم بهش. بعد خودش رفت بوسش کرد من خیلی دعواش کردم چون اصلا نمیتونم این صحنه ها رو ببینم من خودم مجردم خونه خودم بودم می‌بردمش پیش خودم. بچه نه تفریح داره نه چارتا بچه ای میبینه مادرشم ک بازی نمیکنه باهاش یکسزه تو خونس افسرده شده بچه 3 ساله اون بزرگ شه چی میشه  واقعا وقتی صلاحیت ی بچه رو ندارن چرا میارن آخه اون بچه گناهی نداره. شماها ک انقد می‌رسین بهترین بچه رو با بهترین روحیه دارین تحویل جامعه میدین. خدا واقعا خیرتون بده 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما توجه نکنید این دوست من ازدواج نکرده که بچه داشته باشه🤦🏻‍♀️ راستی بهتون پیشنهاد میدم منچ ...

عههههههه😂🤣😂🤣😂🤣

چرا گفتی حالا خودم یجوری میگفتم 😶🤣🤣❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
دختر منم هفت سالشه تا ساعت ۳ درس داره بعد کارتون نگاه میکنیم باهم عصر ها میبرمش یا خرید یا دوری بزنی ...

چه خوب..

منم کیک درست کردن و اینا رو دوست داره ولی مثلا بعد از ناهار یا یه وقتهایی ک تو خونه ایم میگه بیا بازی منم میمونم چه بازی کنم باهاش احساس خستگی و تنهایی نکنه

عزیزم شما توجه نکنید این دوست من ازدواج نکرده که بچه داشته باشه🤦🏻‍♀️ راستی بهتون پیشنهاد میدم منچ ...

بله بله رفتم تاپیکهای فهمیدم😅😅😅

داشت قلبم از دهنم میومد بیرون😑😑

آره بابا یکبار خونه مامانم بود خواهرم و بچش. همش دنبال من راه میره چون من باهاش بازی می‌کنم داشنم کی ...

اخ بمیرم 

شاید خواهرت مشکلی داره که نمیتونه ب شما بگه و سر بچه خالی میکنه😪😪

اسمم بارانه🤣🤣😂 3 ماه نبودم😒😒

عه اخه منم نبودم یکی دوماه

تازه برگشتم😅

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
بله بله رفتم تاپیکهای فهمیدم😅😅😅 داشت قلبم از دهنم میومد بیرون😑😑

😂😂😂😂❤️

دور از جونتون

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
نمیری که اینقد لوسی🤣🤣🤣😭😭

😂😂😂😂ادم مگه میشه پارهه ی تنشو دوست نداشته باشه😂😂😂❤️اصلا زشت ترین ادم دنیا