2777
2789
عنوان

با دخترهای خوشگلتون چه بازی‌هایی میکنید سرگرم بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 47 پست

بچه ندارم ولی با بچه های فامیل اینکارا میکنم دوس دارن

خمیر بازی

شکل روی کاغذ کشیدن و دورش رو قیچی زدن و رنگ کردن

روی دست وپا نقاشی کردن

روی بالشت میشینن و من میکِشمشون اونام میخندن

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده ک با دخترت بازی میکنی. بهترین روحیه رو ب دخترت میدی... دختر خواهرم 3سالشه. خواهرم اصلا ...

ای وای من 😥😢

منم سه ساله دارم اگه نرسم بازی کنم باهاش حتما میبرمش بیرون یه چرخی بزنه بازی کنه تخلیه شه

باهاش بازی نمیکنه تازه کتکشم میزنه؟😥باهاش صحبت کن 

💔 .🖤

خدا خیرت بده ک با دخترت بازی میکنی. بهترین روحیه رو ب دخترت میدی... دختر خواهرم 3سالشه. خواهرم اصلا ...

قربونت برم عزیزم...

اره طفلیا گناه دارن جایی ک نمیشه ببری همش هم که باید سرش ب درس باشه دیگه وقتهای بیکاری دوست دارم باهاش بازی کنم ک احساس تنهایی و بی حوصلگی نکنه.اما دیگه خودم از بازی تکراری خسته شدم😅😅

@missaylin   سلاااام خوووشگلم❤️😍❤️😍😍❤️😍❤️

سلام عزیزم😍😍😘

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

بچت بزرگه نمیدونم بچه من کوچیکه زود سرگرم میشه حبوبات میارم با چند تا ظرف باید جدا کنیم حبوبات رو هر کد م بریزیم تو ظرفش کلی سرگرمش میکنه 😂یا نقاشی یا حموم میبرمش اب خیلی خیلی کم بازش میکنم بازی میکنه ..

💔 .🖤

ای بابا چرا اینجوری میگی اخه.🥺.بچه ها فرشته هستن کافیه سر حرف رو باهاش باز کنی اونوقت میبینی چقدر ب ...

خب چیکار کنم اصلا نمیتونم بهش نگاه کنم 😔

@_emily_  

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

دختر منم هفت سالشه تا ساعت ۳ درس داره بعد کارتون نگاه میکنیم باهم عصر ها میبرمش یا خرید یا دوری بزنیم یا دوچرخه بازی برمیگردیم باهم شام میپزیم وفیلم میبینیم شباهم بازی مثل دومینو برج هیجان ماروپله ازین بازیا موقع خواب هم باهم کتاب داستان میخونیم

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰