یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا خیرت بده ک با دخترت بازی میکنی. بهترین روحیه رو ب دخترت میدی... دختر خواهرم 3سالشه. خواهرم اصلا ...
قربونت برم عزیزم...
اره طفلیا گناه دارن جایی ک نمیشه ببری همش هم که باید سرش ب درس باشه دیگه وقتهای بیکاری دوست دارم باهاش بازی کنم ک احساس تنهایی و بی حوصلگی نکنه.اما دیگه خودم از بازی تکراری خسته شدم😅😅
بچت بزرگه نمیدونم بچه من کوچیکه زود سرگرم میشه حبوبات میارم با چند تا ظرف باید جدا کنیم حبوبات رو هر کد م بریزیم تو ظرفش کلی سرگرمش میکنه 😂یا نقاشی یا حموم میبرمش اب خیلی خیلی کم بازش میکنم بازی میکنه ..
دختر منم هفت سالشه تا ساعت ۳ درس داره بعد کارتون نگاه میکنیم باهم عصر ها میبرمش یا خرید یا دوری بزنیم یا دوچرخه بازی برمیگردیم باهم شام میپزیم وفیلم میبینیم شباهم بازی مثل دومینو برج هیجان ماروپله ازین بازیا موقع خواب هم باهم کتاب داستان میخونیم
پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰