2777
2789
عنوان

اولین باری که همسرتونو بقل کردین کی بود بنظر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سوال قشنگی!!

ما چند روز دیگه میشه یه ماه که عقد کردیم و دوران سختی بود چند بار بینمون بهم خورد و پدرم مخالفت کرد و خیلی اذیت شدیم برای همین بعد عقد مستقیم رفتیم شمال و وقتی رسیدیم لب ساحل من از احساس زیاد پریدم بغلش و بهترین و رمانتیک ترین لحظه ی زندگیم بود!!!

@دریاعدلپروریست‍ ‍  بگو جانم💖

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

اسی من واقعا امیدوارم تک تک روزهای زندگیت به شیرینی بغل اقاتون باشه . اما اتفاق های قشنگ زندگیت رو اینجا نگو چشم میزنن فرداش دعوا میشی

معمولا بوده اینجا تعریف و تمجید کردن فرداش دعواشون شده

ببخشید اگه ضد حالی زدم❤❤

نامزد بودیم از در یه خونه رد شدیم یه سگ از زیر در پارس کرد ترسیدم و ناخوداگاه پریدم بغلش و از ترس پریود شدم رفتیم خونه... اخییییی یادش بخیر

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
منم قفل نمیکنم منتظرم😊

انشااالله تا آخر امسال بیام اینجا ثبت کنم😂❤

میام حتما

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من با همسرم دوست بودم اولین بار که بغلش کردم روز اولی بود که باهاش رفته بودم بیرون نمی‌دونم چرا صبر ...

😂😂چ هول بودی

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤