2777
2789
عنوان

اولین باری که همسرتونو بقل کردین کی بود بنظر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 47 پست
نامزد بودیم از در یه خونه رد شدیم یه سگ از زیر در پارس کرد ترسیدم و ناخوداگاه پریدم بغلش و از ترس پر ...

😅

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از عقد ک از تالار همه اومدن خونمون ب ما گفتن برین تو اتاق یه کم حرف بزنین ما هم رفتیم چند دقه نش ...

چه باحال

چه سوال قشنگی!! ما چند روز دیگه میشه یه ماه که عقد کردیم و دوران سختی بود چند بار بینمون بهم خورد و ...

@دریاعدلپروریست   تگ شو !!!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
خدارو شکر شوهر گیرت اومده ولی تاپیکت خیلی لوس و بی معنیه 

حتما شوهرت بد از کار درامده باش برو ماجرایی نداری فهمیدم

شب بعد از عقدم بود خیلی همسرم ماخوذ به حیا است  خودم زدم به پام پیچ خورده  دارم می افتم امد بغلم کرد زورش نمیرسید محکم گرفته بود  بعد از چند قدم فهمید چه پلوتیکی خورده  گفت ای شیطون  گفتم من خود نادر شیطونم  صبح تا صبح  سند میاره خودش ازاد میکنه میره سر کار 

من قرار داشتم باهاش بازار تهران بعد از صیغه که کمی دیر کرد و گفت که مترو گیر داشته و اینا از پله ها که بالا اومد و منو دید اومد جلو گفتم چرا دیر شد و گفت این اتفاق افتاد و بعدم گفت ببوسمت بعدم گفت بزار بغلت کنم که بغلم کرد.اصلا شرم هم نداشتا.جلوی مادر پدر و خواهرم و برادرم هم بغلم می کرد.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
من قرار داشتم باهاش بازار تهران بعد از صیغه که کمی دیر کرد و گفت که مترو گیر داشته و اینا از پله ها ...

بغل ک شرم نداره 🙁 قشنگه 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …