2777
2789

سلام.من یه پسر ۷ ساله دارم.اونم به سختی و هزاااار نذر و نیاز خدا بهم داد.آندومتریوز دارم.حاملگیم نیاز به سرکلاس و  استراحت مطلق بودم و یه فیبرم خیلی بزرگ توی رحمم بود که تمام بارداری باعث لکه بینی بود .۵ سال پیش دوباره باردار شدم،دوباره لکه بینی داشتم،یعنی از اول بارداری من لکه بینی دارم.توی هفته ۸ بخاطر هماتوم پشت جفت قلب جنین وایستاد و کورتاژ شدم.۳ سال پیش دوباره اقدام کردم،لوله های رحمم بسته بود دو بار رفتم عکس رنگی،فیزیوتراپی و هوادهی تا باز شد که خوردم به کرونا و دکترم رفت خارج کشور.حالا نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف دلم نمیخواد پسرم تنها باشه،از طرف دیگه بخاطر سختی های خییییلی زیاد بارداری میترسم اقدام کنم.البته که فک نمی کنم طبیعی باردار بشم.الان ۳۸ سالمه.شما جای من بودید چیکار میکردید؟بیخیال میشدین و زندگیتون و میکردین یا سختیش و به جون می‌خریدند واسه یه بچه دیگه؟

نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...

همون یکی رو از آب و گل درارین و برای خوشبختیش تلاش کنید چون شرایطتون سخته برای بارداری

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مخالف بچه ام یکی کافیه بنظرم 

فک نمی کنی اگه پدر مادر نباشن اون بچه خیلی تنهاست؟من و این فکرا دیونه میکنه.

همون یکی رو از آب و گل درارین و برای خوشبختیش تلاش کنید چون شرایطتون سخته برای بارداری

مامانمم میگه بارداری تو بازی با جونته،من نمیدونم چرا دلم آروم نمیشه.احساس میکنم دارم کوتاهی میکنم

بسته یکی اختلاف سنتم با بچه زیاد میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
فک نمی کنی اگه پدر مادر نباشن اون بچه خیلی تنهاست؟من و این فکرا دیونه میکنه.

ن هیچکس تنها نیست همه ی ما خدارو داریم

تو شرایط و سنی هم نیستید که بخواید دوباره باردار شید 

همین یدونه ک دارید رو تو رفاه بزرگ کنید و خوشبختش کنید و باهاش رفیق باشید مطمئن باشید احساس تنهایی نمیکنه 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
اینجوری که گفتید بارداری براتون هزینه سلامتی و مالی و روانی زیاد داره به نظرتون به ریسکش می ارزه؟

به نظر خودمم نمی ارزه ولی پسرم خییییلی میگه که دلش یه خواهر و برادر میخواد،دلم میسوزه واسش.این کرونام که کار و خرابتر کرد از همه چی محروم شد

به نظر خودمم نمی ارزه ولی پسرم خییییلی میگه که دلش یه خواهر و برادر میخواد،دلم میسوزه واسش.این کرونا ...

براش وقت بیشتری بذارید

اون بچه است

بزرگ شده درک میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

به نظر خودمم نمی ارزه ولی پسرم خییییلی میگه که دلش یه خواهر و برادر میخواد،دلم میسوزه واسش.این کرونا ...

ولش کن اسی به این فک کن دور از جونت این دفعه خودت اسیب جدی ببینی و از دست بری واقعا می ارزه با این همه اتفاق؟ شرایطت خوب نیست ریسک نکن دوباره شاید خودت اینبار اسیب ببینی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اگه مشکل مالی نداری اقدام کن

نه خداروشکر مشکل مالی ندارم فقط از سختی شرایطم نگرانم.اینکه کل ۹ ماه و باید بخوابم و کار همسرم جوریه که یه هفته خونه است یه هفته اصلا نیست.من محتاج پرستار میشم حتی برای کارای ابتدایی خودم و پسرم.اینا نگرانم میکنه

به عنوان کسی‌که برای بچه دوم ۳ بار رفته ای‌یو‌ای و۳بار ای‌وی‌اف چیزی نمیتونم چیزی بگم 

خیلی زجر کشیدم از زمین و زمانه متنفر شده بودم و تک به تک روزهای بارداریم هم برام طاقت‌فرسا بود

کاش بخاطر بچه اولت بری ولی باز هم نمیدونم چی بگم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫