2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر غریب لکی فلکه صدوق هستن تو یکی از ساختمان پزشکان ها من به غیر ایشون ندیدم دکتر زنان سونوگرافی هم داشته باشن ولی ایشون خودشون تو مطب سونو هم انجام میدن با دقت عالی و دستگاه های پیشرفته کلا خوبه 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
دکتر غریب لکی فلکه صدوق هستن تو یکی از ساختمان پزشکان ها من به غیر ایشون ندیدم دکتر زنان سونوگرافی ه ...

من تنبلی دارم و اقدام بارداری کردم گفتم ی متخصص نازایی باشه ک دکتر زهرا یزدانی رو معرفی کردن نوبتم یکماه بعده نمیدونم سونو دارن یا ن

خدااااایا مرحم دلم باش
تخصص پزشکیشون چجوره دکتر خوبیه با نه؟؟

من تو بارداری یه مشکلی برام پیش اومد قرار شد اورژانسی جراحیم کنند دوتا سونوگرافی دیگه رفتم که خیلییییی معروف اند دو سه روز بیمارستان بستری شدم آخرین روز دکتر بیمارستان تشخیص داد برا زایمان من به دکترم زنگ زدم گفت برو پیش خانم دکتر غریب لکی رفتم خداخیرشون بده گفتن اون مشکلی که دکترا فک کردن نیست برم با خیال راحت دو هفته ی باقیمونده رو استراحت کنم 

تو اینستا هم پیج دارن خودتون میتونید ببینید که چقدر از جاهای مختلف مریض دارندولی دکتر خوده من خانم دکتر زهرا عزتی بود بسیاااااار راضی هستم سونوگرافی هم از اول تا آخر رفتم کلینیک نسیم

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤