2777
2789
ببخشید میشه بپرسم چطوری فقط با یه اسم طرف راجب چیزی که میگه حستو میگی یعنی اینقد چشم سوم قویه که حتی ...

چند لحظه روی طرف تمرکز میکنم و ی صدای ی جسی از ته قلبم درمورد سوالش بهم پاسخ میده 

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
دختر دار میشی اگ بچه دار بشی 

به شوهرم میگفتم میدونم خدابهم دخترمیده چون میدونم خدا به دلم توجه میکنه.  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  میگم تو رو جون مادرت قفل کن تایپیکتو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ن نرو بمون داری باحرفات ب خیلیامون امید میدی...میشه راجع ب منم بگی من واقعا نیاز دارم ب شنیده شدن

عزیزم😭😭😭اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم برسه به روحه عشقت💚

مرسی ی حس خوشحالی پیدا کردم با خوندش هرچی مربوط ب اون شه خوشحالم میکنه ممنونم ازت

مرسی ی حس خوشحالی پیدا کردم با خوندش هرچی مربوط ب اون شه خوشحالم میکنه ممنونم ازت

قربونت عزیزم

انشالله همیشه دلت شاد باشه❤

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
بچه ها میدونم در مورد ایندتون کنجکاو هستید اما باور کنید این کار به ما لطمه میزنه و انرژیمون رو کم م ...

وای نه دوست نداریم اذیت شین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزمی من یه روان درمان فوق العاده سراغ دارم که بصورت تصویری هم صحبت میکنه بعضی از مشاوره ها قوز بال ...

دلمو باحرفات آروم کردی از خدا میخام بهترینارو تو زندگیت بیاره و همیشه از غم دورباشی

راجع ب زندگیم ایندم حتی مردنم ک بزرگترین آرزومه هرچی ک میتونی ببخش دارم وقتتو میگیرم ولی این لطف و ب ...

هزیز دلم الان دارم تلف میشم 

سحریمو بخورم مدیتیشنمم انجام بدم باز میام ب ۶مه سوالای شما و بچه ها جواب میدم

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍