2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چشم سوم هم راهش نیس؟

چرا هس 

گفتم که انرژی بالایی میخاد،ولی متاسفانه روح ها نمیان زیاد سمت آدما 

اینکار تخصص هندی هاس 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش

من چشم سومم فعاله 

ببین چشن سومو ول نمیشه باز کرد بلدی میخاد اگر شما نشونه های توی خودت مشاهده نکرده باشی و بخای فعالش کنی برات فوق العاده بد تموم میشه پس حواستو جم کن

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
شوهرت 

میشه حدس بزنی شوهرم کار خوب پیدا میکنه؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
شاید اون این قدرتو هنوز ندارم ک ازمن خبر بگیره من اینجوری فکر میکنم ولی چجوریه بقیه خوابشومیبینن منک ...

ببین اصلا به دوری و نزدیکی نیست ما شوهر خاله بابام مرده بود بعد ماشینشو بدونه اینکه بزنه به نام پسرش به پسرش فروخته بود بعد اومده بود به خواب مادر من میگفت بگین که من ماشینو فروختم تو ارث تقسیمش نکن واسه محمده اون ماشین 

پس راهش چیه...ی راه حل...حتی خواب

نمیخاد باهات ارتباط بگیره؟ 

ازش نشونه ای داری؟ 

کجاها می‌رفتید که مختص دوتاتون بوده یه مکان که دوس داشته 

یه شی که دوس داشته 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
یعنی چشم سوم هم راهش نیس؟

احضار روح با چشم سوم ک نیست قشنگم

ی ورد داره و باید بری پیش کسای ک بلدن من دیدم تو خود تهران ک با اون وردو دعا چ .....نصف شبی یادم میاد سکتم میزنه😑😂

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
کاش دووم بیارم

نکن بخدا خیلی بده ببین وقتی تو چشم سومتو باز کنی جن ارو هم میتونی ببینی جنای خبیثه دوست ندارن کسی ببینتشون اگ بفهمن ک تو میتونی ببینی شون یا میکشنت یا تسخیرت میکنن 

واسه چه کاری می خوای بگو شاید یه راه دیگ باشه

خیلی دلم تنگ شده خیلی تنها شدم خیلی...کلی سوال دارم ازش...اصلا اگه ببینم قول میدم سوال کنم فقط نگاش ...

این بحثش خیلی خیلی طولانیه تو نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی هیچ جوره اون الان تو یه دنیای دیگست و اصرار و دلتنگی تو فقط باعث اذیتش میشه ارواح اگه تو این دنیا وابستگی داشته باشن سرگردان میشن عزیزدلم این دنیا یه چرخه داره که تو ذهن منو شما نمیگنجه بالاخره هممون میمیریم و این چرخه برای همه اتفاق میفته اگه بخوای مانع این چرخه شی و باهاش بجنگی هم به خودت آسیب میزنی هم به عشقت.سعی کن بپذیری بالاخره همه ما ادما یه روز میمیریم تو الان خیلی شوک بهت وارد شده بابت این اتفاق سعی کن جای این همه فکر و خیال و تلاش برای ارتباط با ارواح به خودت کمک کنی و درمان شی تا از شوک این اتفاق در بیای این جوری روح اون خدا بیامرزم شک نکن که اذیت میشه