2777
2789
راجع ب زندگیم ایندم حتی مردنم ک بزرگترین آرزومه هرچی ک میتونی ببخش دارم وقتتو میگیرم ولی این لطف و ب ...

اینروزا حال دلت گرفتس

ی مدت دیگ دست از این کارات برمیداری و بقولی بلند میشی

ایندتم مطمن باش خوبه بشرطی ک خودتو جم و جور کنی و بلندبشی

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی عزیزم

یکی چاکراهاشم فعال شد بدون تلاش زیاد الان رفته تو سکون کلا تغییرکرده جایی نمیره جواب تلفن کسیو نمیده اصلا یه آدم دیگه شده.چرااینطوری شد ؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یکی چاکراهاشم فعال شد بدون تلاش زیاد الان رفته تو سکون کلا تغییرکرده جایی نمیره جواب تلفن کسیو نمیده ...

کدوم چاکرا؟

اگه اجنا باشه خب طبیعیه اما اگر چاکراهای دیگش باسه دراون مورد چیزی من نمیدونم

کدوم چاکرا؟ اگه اجنا باشه خب طبیعیه اما اگر چاکراهای دیگش باسه دراون مورد چیزی من نمیدونم

اونارم میبینه فک کنم

اونارم میبینه فک کنم

جدیدا میبینه؟مطمعنی شما ک خودش نخاسته فعالش کنه؟اگر خودش خاسته ب زور فعال کنه پس گند زده 

اما اگر خودب خودی اینجور شده خودش داره باز میشه و ارتباط میگیره 

و درنتیجه طبیعیه ک این مدلی شده ک میگید کم حرف شده و....

جدیدا میبینه؟مطمعنی شما ک خودش نخاسته فعالش کنه؟اگر خودش خاسته ب زور فعال کنه پس گند زده  اما ...

رفته بود کلاس مراقبه خیلی سریع باز شد استادش گفت مابعداینهمه سال نتونستیم این چطور تونست.یعنی کمپلت یه آدم دیگه شده غیبت نمیکنه کلا قرآن ونماز لهجشم تغییرکرده میگه بهم گفتن اینطوری حرف بزن

جدیدا میبینه؟مطمعنی شما ک خودش نخاسته فعالش کنه؟اگر خودش خاسته ب زور فعال کنه پس گند زده  اما ...

خواباش دقیق درمیومد.