2777
2789

میترسم. جوابشونو نمیدم. امشب ساعت 12 ونیم یکیشون زنگ زد من جواب ندادم خواستم شمارشو پاک کنم دستم زفت روی شمارش زنگ خورد ولی به بوقم نرسید قطعش کردم. الان اون طرف که نمیدونم کیه چه فکری میکنه. نکنه فکر کنه من میخوام باهاش درارتباط باشم 😭😭😭

سریه قضایایی نمیتونم به بابام یا به کسی بگم جوابشو بده. 

گوشیم طوریه که بلاک هم کنم تماس یا پیام ها برام میاد 😔😔😔

میترسم فهمیده جوابشو دادم زنگ بزنه دوباره مزاحم شه. 

تو گروه دانشگاه هم نگاه کردم اون شماره ها رو ندیدم 🤕🤕🤕🥺🥺کمکم کنین تروخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره هارو بذار اینجا همه با هم بهشون زنگ میزنیم دیگه وقت نمیکنه مزاحم تو بشه  هر دقیقه یکی&nb ...

😂عاشقت شدم رفففف

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

تو زندگیم نشده جواب شماره ایو ندم

اگرم مزاحم باشه محترمانه و محکم بدون ترس میگم اگه یکبار دیگه شمارتو رو گوشیم ببینم با قانون طرفی😊

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

اهمیت نده .هر فکری میخواد بکنه،اهمیت نده بهش

اینقد زنگ بزنه تا خسته شه.وقتی ببینی جواب نمیدی ول میکنه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!