آبجیم مریضه سرطان سینه براش تشخیص دادن مریضیه به اسم پاژه خیلی جوونه 33 سالشه یه دختر داره میدونم بعد از دروغای یه سریا توتشاید سایت شاید دیگه اعتماد نکنید ولی به جون بچم نمیخوام از احساساتتون سو استفاده کنم واقعیته و خیلی سخت و تلخه برامون مادرو پدرم خیلی حالشون بده مدام گریه میکنن 😢😢 قراره فردا نمونه برداری کنن دعا کنید برا ابجیم خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم خواهش میکنم اگه نتونستم زیاد جوابتون بدم منو ببخشید چون خیلی حالم بده آبجیم خیلی تو زندگیش سختی کشیده حقش نیست تو جوونی این مریضیه سخت بیاد سراغش فقط خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید در مورد مریضیش تو دلمو خالی نکنید مثبتاشو بهم بگید که روحیه بگیرم خیلی ازتون ممنونم برا همتون دعا میکنم
فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم انشالله که چیزی نیس و خواهرت سلامتیش رو بدست میاره. برای شما که هنوز معلوم نشده ولی دور و اطراف من کسایی بودن که با سرطان درجه 4 ک کل بدنشون رو گرفته بود، الان حالشون خوبه خوبه. به خدا توکل کن
عزیزم واسه یکی از اطرافیان همین اتفاق افتاد دکترا خیلی ترسوندنش و گفتن باید بتراشن و روحیش از دست داده بود دکترش عوض کرد و تهران جراحی کرد توده رو ورداشتن خداروشکر الان حالش خوبه و اثری از توده نیست
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ان شاءالله خدا شفاش بده عزيزم،خاله منم ده ماه پيش رفته بود دكترو سونو اينا ك گفته بودن انگار غده تو سينشه ولي بيچاره از رو پول نداشتن ديگ نرفت براي درمانش حالا ب زور مامانم بردش يه دكتر ديگ گفته ك فعلا چيزي مشاهده نميكنه خدا خودش كمك ميكنه توكل كنيد ب خدا براي خاله منم دعا كنيد مرضي بدون پول خيلي بده
اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد