2777
2789
عنوان

یک عدد ناشی هستم🌿🚶

400 بازدید | 72 پست

تقریبا شیش هفت ساعته اومدم 😐

از اونجایی که به معنای واقعی کلمه بیکارم😐

تمام این شیش هفت ساعت دارم تلاش میکنم رمز و راز های این سایت و نمایان کنم😐⁦🤦🏻‍♀️⁩🏃

ولی موفق نبیدم کمک لطفا 

چجوری کار کنم با سایت؟؟

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

رمز و راز سایت چیه دیگه یه سایت چسی رمزورازش کجا بود😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجاش سردرنمیاری بگو بت بگم😂

کلا انگار هی تو سایت گم میشم باز پیدا میشم😐⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

هر طور دوس داری کار کن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
رمز و راز سایت چیه دیگه یه سایت چسی رمزورازش کجا بود😂😂😂

سایت ها رو دس کم نگیر 😂😂

اومدیم و من مکتشف شدم😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

عضویت مبارک ولی سعی کن معتاد این سایت نشی که از کارو زندگی می افتی 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
هر طور دوس داری کار کن

جان؟😐🚶⁦👐🏻⁩

برو تو تنظبمات گوشیت بعد تووقسمت اخرش ی جاش نوشته برو بیرون 

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
نمیفهمم😐😂

اره خودمم نمیفهمم😐

بزن قدش⁦👐🏻⁩

اصن نمدونم مثلا میخام برم پروفایلم یه وقت میبینم عه دارم تاپیک مینویسم باز میخوام برم یه کار دیگه انجام بدم پروفایلم پیدا میشه😶

من دقیقا نیم ساعته اول همه چیشو یاد گرفتم     کجاشو بلد نیستی بگو تا بهت بگیم

من 3 ثانیه اول

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
عضویت مبارک ولی سعی کن معتاد این سایت نشی که از کارو زندگی می افتی 

کلا اپشن اعتیاد در من یافت نمیشود😂

مرسی بانو⁦☘️⁩💙