2777
2789
عنوان

کسی میتونه منو راهنمایی کنه

73 بازدید | 9 پست

پدر شوهرم چند ماهیه به رحمت خدا رفته من ۳ تا خواهر شوهر و یه برادر شوهر دارم .مادر شوهرم بعد فوت همسرش شرو کرد به لجبازیو مریض بازی که من تنها نمونم نمیتونمو میترسم اوایل همه میرفتن ولی الان دیگ همه خسته شدن ولی شوهر من میر همچنان پیشش که من با  موضوع مشکلی ندارم و شوهرمم میگفت مادرش در حضور من راحت نیستو تنها بر بهتره ... حالا جدیدا شوهرم خیلی بهانه گیر شده هی به زور بهم میگ باهاش برم خونه مامانشو  باهام بد رفتاری میکنه(اینم بگم من هیچ مشکلی ندارم با رفتنش پیش مامانش اما من اصلا با مادرش راحت نیستم)حتی دخترای خودش دیگ حاضر نیستن پیشش وایسن... امشب من مخالفت کردمو نرفتم شرو کرد تهدی  کردن تا الانم ۳ بار تهدید به طلاق کرده ...

اینم بگم شوهرم شغل درستو حسابیی ندار خانوادمم اصلا ازش خوششون نمیاد حتی خانواده خودشم باهاش خوب نیستن به نظرتون چکار کنم؟  رفتارای جدیدش برام غیر قابل تحمله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو طلاق بده اگه میتونه

ن دو بهم زنی نکن تو تو اون شرایط نیستی

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

هر شب یه کاری جور کن نتونین برید

یه شب مهمونی یه شب پیاده روی یه شب پارک یه شب خونه مامانت

بعدش با شوهرت صحبت کن بگو گناه داره تنهاست واسش یه پرستار همسنش بگیرین که 24 ساعت تنها نباشه

سفارش تایپ و ترجمه
ن دو بهم زنی نکن تو تو اون شرایط نیستی

نه نمی گم میگم مثل اون تهدید میکنه چرا زن باید کوتاه بیاد 

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
هر شب یه کاری جور کن نتونین برید یه شب مهمونی یه شب پیاده روی یه شب پارک یه شب خونه مامانت بعدش با ...

اصن وضعه مالی شوهرم خوب نیست .کلا پرو شده باهاش منطقی حرفم میزنی شرو میکن فحاشیو حرفای بی منطق کلا دعوا راه میندازه