2777
2789

گوشت خورشتی رو‌میپزی بعد لوبیا سبز تفت داده شده رو با گوجه و سیب زمینی و هویج خورد شده میریزی تو گوشت با رب بپزه. ابش که کم شد و‌پخت امادست. لیمو هم سلیقه ایه بندازی یا نه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پیازداغ فراوان

بعد لوبیا‌سبزی که ابش رو گرفتی رو بهش اضافه میکنی

رب‌گوجه‌فرنگی

اب

مرغ سرخ‌شده یا گوشت

اب قلم

هویج

نمک

فلفل

ادویه

۱ساعت مونده بگیری سیب‌زمینی اضافه کن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
مرسی گلم

😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

لوبيا سبز رة خرد كن بذار حسابي آب پز شه. بعد تو تابه پياز خلالي سرخ كن اگه بود گوشت چرخكرده اضافه كن يا مرغ پخته ريش ريش كن با پياز حسابس تفت بده نمك فلفل زردچوبه بزن يه گوجه هم نگيني خرد كن .بعد لوبياها كه پختن آبكش كن به موادت اضافه كن در تابه رو بذار بمونه يكم قل بخوره آبشو بكشه.كنارش سيب زميني مكعبي سرخ كن با نون نوش جان كنيد

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

سلام عزیزم اول پیاز نگینی ریز سرخ میکنی بهش زردچوبه و فلفل و نمک میزنی بعد گوشت رو اضافه میکنی تفت میدی بعد رب رو اضافه میکنی و تفت میدی بعد هویج خورد شده و لوبیا سبز خورد شده و سیب زمینی نگینی رو اضافه میکنی و به اندازه مناسب اب جوش میریزی تو ظرف درش رو میذاری دو و نیم تا سه ساعت بعد خوراک خوشمزه آمادست فقط بهتره بذاری یکم غلیظ بشه (اگر زعفران داشتی میتونی اضافه کنی که خیلی خوشمزه ترش میکنه یا دارچین هم دوست داشتی یه چوب کوچولو بندازی خوب میشه )