چه روشی به کار بردید که حرفتونو گوش میدن من خودم خیلی بداخلاقی میکنم یا حرف خونوادشو میزنم اصلا زبون چرب و نرم ندارم شما چه روشی به کار بردید لطفا بگید تا منم یاد بگیرم
عزیزم خودت جواب خودتو دادی زبون چرب و نرم نداری سعی کن داشته باشی
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
همون چیزی ک تو نداری من دارم😅 مثلا خونه تمیز میکنه انقد تعریف تمجید میکنم ک وقتی ببینه دستمال دستمه میاد میگیره میگه تو بلد نیسی بده من 😅😅😅😅منم تا میتونم تعریف میکنم ازش😁
من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اگه ادم منطقی باشه شماهم با منطق باهاش حرف بزنی گوش میده
اگه غیرمنطقی وخودرای باشه چرچیل هم باشی نمیتونی با زبون چرب و سیاست حرفتو به کرسی بنشونی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند