2777
2789

من درحال خریدن هستم 

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چینی.ارکوپال.استکان.لیوان.سرویس قاشق چنگال.پارچ و لیوان.سرویس قابلمه.قابلمه دمه دستی.ماهیتابه.سرویس کریستال.قندون.قوری و کتری شیردار.سماور اگ رسمتون هست بخر.پا سماوری.نمکدون.سرویس ادویه و حبوبات.

لوازم برقی.چایساز ابمیوه گیری.فر یا توستر.ارام پز.اگ ب چرخ گوشت و زودپز و قهوه ساز .اینجور چیزا احتیاج داری بخر وگرنه احتیاجی نیست

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
وسایل دیگ.جارو برقی یا جارو شارژی .بخار شور.اتو پرس یا اتو دستی.سبزی خورد کن.چرخ خیاطی. 

شما اتو پرس داری؟چه مارکی خوبه؟ من یه اتوی دم دستی خریدم ولی نمدونم پرس بخرم یانه

پرس خریدم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم    

من از برقی ها 

چرخ گوشت، پلوپز ارام پز، مخلوط کن ابمیوه گیری،همزن،گوشکوب برقی، چای ساز، جاروشارژی، بخارشوی، جاروبرقی، خردکن، اتو دستی اینارو خریدم

حالا اسپرسوساز، اتوپرس، ساندویچ ساز هم مدنظرمه نمدونم کدومشو بگیرم و چه مارکی

من از برقی ها  چرخ گوشت، پلوپز ارام پز، مخلوط کن ابمیوه گیری،همزن،گوشکوب برقی، چای ساز، جاروشا ...

من ازاینایی ک شما خریدی.ارام پز.همزن.چرخ گوشت.ابمیوه گیری.گوشت کوب برقی.چای ساز و قهوه ساز .جارو برقی و جارو شارژی و بخار شور.اتو پرس.خریدم. ساندویچ ساز واسپرسوساز نخریدم.

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰