سلام رفقا میخوام موهای سگمو رنگ کنم موهاش سفیده با گوشای نسکافه ای ولی رنگ گوشاشو دوست ندارم همش فکر میکنم کثیفه با حالی که هفته ای دوبار حموم میره
دلم میخواد قهوه ای کنم موهاشو ولی تنش زیاد مو نداره و نیم سانته ولی سرش بلنده با دست و پاش به نظرتون اتفاقی میوفته یا نه براش؟پوستش خراب نشه؟یا رنگ گیاهی کنم ؟چه مدلی آسیبم نبینه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشابه سعادتت نجس از شوهرایی که خیانت میکنن و زنشون سر سجاده نشستن ذکر میگن
این دوتا مقوله های جدایی هستن عزیزم، چرا تا بحث چهارچوبهای مذهبی میشه همه چیز رو بهم ربط میدید؟ هم اون انسانهای خیانتکار باطن کثیفی دارند و اهل گناه هستند، هم سگ ظاهر نجسی داره و باید مسائل طهارت براش رعایت بشه، اینا چه ربطی بهم دارند؟؟
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌