2777
2789
عنوان

رنگ کردم موهای سگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6345 بازدید | 101 پست
اصن خداوکیلی تاپیک نمیخونین ها عینک بزنین همتون😂😂😂😂😂😂😂😂میگم چکار کنم اذیت نشه😂😂😂😂😂

رنگ نکن دیگه عزیزم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

عزیزم چون سفیدم هست احتمال الرژیش بیشتره اگه یه چیزیش شد هرچند که مراقب بودی خودتو میبخشی واقعا؟

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشابه سعادتت   نجس از شوهرایی که خیانت میکنن و زنشون سر سجاده نشستن ذکر میگن

این دوتا مقوله های جدایی هستن عزیزم، چرا تا بحث چهارچوبهای مذهبی میشه همه چیز رو بهم ربط میدید؟ هم اون انسانهای خیانتکار باطن کثیفی دارند و اهل گناه هستند، هم سگ ظاهر نجسی داره و باید مسائل طهارت براش رعایت بشه، اینا چه ربطی بهم دارند؟؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
شما حتما مسلمان نیستی وگرن در برابر امر خدا تسلیم میشدی

شما اگر قران رو یه بار میخوندی میدیدی اسم سگ۳بار تو قران اومده 

امام علی هم با دست خودش به سگ غذامیداده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
شما اگر قران رو یه بار میخوندی میدیدی اسم سگ۳بار تو قران اومده  امام علی هم با دست خودش به سگ ...

بازهم دلیلی بر طهارتش نمیشه عزیزم👌

اسم شراب هم توی قرآن چندین بار اومده!

امام علی (ع) هم با این رفتارشون مهربانی با حیوانات رو آموزش دادند

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چرا وقتی شعور داشتن حیوون ندارید میخرید.من خودم اعتقادمه سگ نجسه ولی نمیپسندم بخوای برا قشنگیش رنگش ...

من از شما نپرسیدم میپسندی رنگ کنم یا نه یا نجسه یا نه

مغایر با اخلاقته نباید بیای تاپیک خو اخه 

بازهم دلیلی بر طهارتش نمیشه عزیزم👌 اسم شراب هم توی قرآن چندین بار اومده! امام علی (ع) هم با این ر ...

شراب که تو بهشت وعده داده شده 

امثال افراطیون بودن که اونقدر بی جنبه بودن منع شد وگرنه شراب برای سلامتی مفیده به اندازه