2777
2789
عنوان

رنگ کردم موهای سگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6344 بازدید | 101 پست

ببین من خودمم سگ دارم ولی تو از اونایی که واسه شکل و ریخت و پز سگ میاری! واست متاسفم. حیوون بدبخت گیر تو افتاده. مدافع حقوق حیوانات همچین کاری نمیکنه. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مایی که میگیم سگ نجسه ولی کاری به کارش نداریم اگر گشنه باشه بهش غذا میدیم اسیب ببینه میبریمش دامپزشکی ولی میگیم تو خونه نباید باشه و نجسه شدیم بد 

کسایی که  نمیگن نجسه و خونه میبرنش و اونو از محل اصلی زندگیش دور میکنن و موهاشو میخوان رنگ کنن میشن خوب

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
کارب رنگت ندارم ولی خوشاب صاحبش ک تویی والامن خودم سال میره رنگ نمیبینم 😪😂

از بس موهاشو کوتاه کردم خسته شدم گفتم تغییری بدم بلکه یه شوهرخوب پیدا شه براش😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

واااای عزیزم اصلا نکن این کارو

دقیقا من گربمو برده بودم دامپزشکی ی خانمی دم سگشو فقط رنگ کرده بود کل بدن این حیوون بیچاره ریخته بود بیزون حالت سوختگی به‌زور نفس میکشید داشت میمرد

کلی دکترع دعواش کرد🥺 خیلی وحشتناک بود نکنی ها