2777
2789
عنوان

رنگ کردم موهای سگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6343 بازدید | 101 پست
شراب که تو بهشت وعده داده شده  امثال افراطیون بودن که اونقدر بی جنبه بودن منع شد وگرنه شراب بر ...

چه تفاسیر جالبی ارایه میدید!

اون چیزی که به بهشتیان وعده داده شده خمر نیست👌کلمه ی شراب در عربی به معنای مطلق نوشیدنی هست، شراب و نوشیدنی بهشتیان هم از چشمه ی تسنیم و جویهای بهشتی هست که تاکید هم شده که موجب مستی نمیشه👌

اما این شراب مستی اور در قرآن با واژه ی خمر اومده👌 نص صریح قرآن هم هست که این شراب دنیایی پلید و نجسه و با صفت "رجس" اومده

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه زیاد پای منبر ملا نشستید 

ای کاش به جای توهین و مغلطه یک حرف منطقی و مستند میزنید و لااقل از همین قرآنی که قبول دارید شاهد می آوردید

چرا عزیزم؟

سگشو میخاد رنگ بزارع😑

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
معلومه زیاد پای منبر ملا نشستید 

اینها هم متن صریح قرآنه و هرکسی حتی با اندک سواد، اگر یکبار قرآن رو بخونه متوجه میشه

ای کاش به جای توهین و مغلطه یک حرف منطقی و مستند میزنید و لااقل از همین قرآنی که قبول دارید شاهد می ...

دلیلی برای بحث باشما نمیبینم وقتی میدونم حرف شما غلطه 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
دلیلی برای بحث باشما نمیبینم وقتی میدونم حرف شما غلطه 

اگر قصد بحث نداشتید از ابتدا پستها رو ریپلای نمیکردید، اینکه در اینجا از بحث کنار میکشید خودش گویای درست و غلط هست👌