2777
2789

یکی رو میشناسم با دوتا بچه بزرگ جدا شده یه دختر داره ازدواج کرده یه پسر هم داره سربازه. مرده رفته دنبال یه زن دیگه اینم جدا شد پیش خونوادش ز ندگی میکنه میگه نمیخوام ازدواج کنم میخواد بره سرکار باباش بهش  زمین داده داره خونه میسازه خونواده خیلی مهمه ادم دلش قرصه که خونوادش کنارشن تو سختی ها. 

میتونه.الان زن گرفته و زنه قبول کرده ک بچه هارو نگه داره. پنح و شش ساله

ولی اون زنم بچه دار بشه دیگه نمیتونه به بچه های شوهرش خوب برسه.من فقط ازاین میترسم بعدش کسی نباشه خوب نگهشون داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی رو میشناسم با دوتا بچه بزرگ جدا شده یه دختر داره ازدواج کرده یه پسر هم داره سربازه. مرده رفته دن ...

خانواده من که اصلا پشتم نیستن تازه میگن شوهرت چه مشکلی داره با اینکه دوتا بچه داری باید بمونی نمیفهمن من چقدر دارم عذاب میکشم چندسال میتونم‌با مردی که بدم میاد ازش زندگی‌کنم به وقتا هیچ راهی ندارم میگم بمیرم راحت شم از دست همه

ولی اون زنم بچه دار بشه دیگه نمیتونه به بچه های شوهرش خوب برسه.من فقط ازاین میترسم بعدش کسی نباشه خو ...

بچه های داداشم تقریبا دیگه بزرگن. دخترم هستن خیلی هم اروم و حرف گوش کنن.. بعد مامانم و من و خاهرمم تنهاش نمیذاریم... ما هم بهشون میرسیم ب عروسمونم گفتیم

صددرصدنمیتونه مثل مادرش باشه

من خودم مادرشونم که خسته شدم دلم نه شوهر میخواد نه بچه فقط میخوام ولم کنن یکم نفس بکشم از اول ازدواج فقط بچه داری کردم و شوهری داشتم که بجای همراهی سرزنش کرده مسئولیتشون رو رومن انداخته منم کم آوردم

من خودم مادرشونم که خسته شدم دلم نه شوهر میخواد نه بچه فقط میخوام ولم کنن یکم نفس بکشم از اول ازدواج ...

وای چقدرررررشبیه منی،اشکم دراومد،من ۶سال ازدواج کردم شماچی؟بچه هات چندساله هستن؟

بچه های داداشم تقریبا دیگه بزرگن. دخترم هستن خیلی هم اروم و حرف گوش کنن.. بعد مامانم و من و خاهرمم ت ...

خداحفظتون کنه که نواظبشون هستین خوش به حال مادرش که خیالش راحته شما هوای بچه هاشو دارین.بچه های من پسرن خیلی هم شیطونن خودم ازدستشون کم آوردم چه برسه یکی دیگه ۶و۲ ساله هستن 

من خودم مادرشونم که خسته شدم دلم نه شوهر میخواد نه بچه فقط میخوام ولم کنن یکم نفس بکشم از اول ازدواج ...

ببین خانواده با خانواده خیلی فرق داره. تو این دوسال ک برادرم جدا شد ما خیلی از خودش و بچه هاش حمایت کردیم شوهر منو خاهرمم همینطور... مامانمم خیلیی... الان ماشالا خیلی سرحالن.هرکی میبینه میگه اصلا بهشون نمیخوره بچه طلاق باشن

خداحفظتون کنه که نواظبشون هستین خوش به حال مادرش که خیالش راحته شما هوای بچه هاشو دارین.بچه های من پ ...

چون ما داداشممو و بچه هاشو دوس داشتیم سواستفاده کرد.. بخاطر همین الان راحت رفته پی زندگیش وگرنه دور از جون من بودم یک شبم بچه هامو تنها نمیذارم. اصلا خانواده شوهرم حمایت نمیکنن. اینا اصلا نمیدونن عمه چیه و کیه

وای چقدرررررشبیه منی،اشکم دراومد،من ۶سال ازدواج کردم شماچی؟بچه هات چندساله هستن؟

من یکماه دیگه ۷ سال میشه دوتا پسر دارم ۶و ۲ ساله از اول شوهرم مجبورم‌ میکرد بچه داشته باشیم میگفت اگه نمیخوای زندگیت خراب بشه مت تلاشمو کردم ولی میبینم اون فقط از بچه درست کردنشو بلد بود و تو چیزای دیگه زندگی هم هرگز همراهم نبود احساس میکردم‌ بابا دارم تا شوهر خسته شدم از لحاظ روحی و جسمی داغون شدم داروی آرامبخشم میخورم ولی دیگه کم آوردم

ببین خانواده با خانواده خیلی فرق داره. تو این دوسال ک برادرم جدا شد ما خیلی از خودش و بچه هاش حمایت ...

عزیزم میشه بپرسم تواین مدت چقدرمیتونستین بچه هاروببینین؟ببخشیداچون خودم الان تواین مسائل درگیرم میپرسم