2777
2789
چون ما داداشممو و بچه هاشو دوس داشتیم سواستفاده کرد.. بخاطر همین الان راحت رفته پی زندگیش وگرنه دور ...

بچه های منم فقط من دارمشون و مامانم اینا از اون طرف نشده یکساعتم نگهشون دارن تازه همیشه هم طلبکارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکماه دیگه ۷ سال میشه دوتا پسر دارم ۶و ۲ ساله از اول شوهرم مجبورم‌ میکرد بچه داشته باشیم میگفت اگ ...

خدابهت آرامش بده عزیزم سعی کن به خدابیشترنزدیک بشی خودش کمکت کنه،من که خیلی دورم،شوهرمن خدایی توچه داری کمکم میکنه،ولی باتحقیروتوهین به خودموخانوادم،واخلاقای سردوفحش دادن دیوونم کرده،البته خیانتم کرده چندبار،خاک برسرم که دوسش داشتم یه زمانی،والان زندگی بچمونابودکردم

شما مشکلت چیه؟میخوای جدا شی؟

میخوام ولی شوهرم میگه بعدهفت سال دخترمومیگیره ازم من بدون دخترم بمیرم راحتترم واسه همین تحمل میکنم تاببینم به کجامیرسم،مشکلم فحش وتحقیروبی احترامی به خانوادم وخیانته

خدابهت آرامش بده عزیزم سعی کن به خدابیشترنزدیک بشی خودش کمکت کنه،من که خیلی دورم،شوهرمن خدایی توچه د ...

من ازاولم دوسش نداشتم ولی گفتم اگه یکم بلد باشه چحور بازن حرف بزنه دلنو به دست میاره من خیلی ساده ام دیدم نه حتی به حرف اون دوتا بچه آوردم دیدم واقعا این مرد عوض بشو نیست هفته دیگه میخوایم‌ بریم مشاوره ولی من واقعا دیگه نمیتونم تلاشی برای این زندگی کنم مگر خودش بخواد اونقدر خوب بشه که من نظرم عوض بشه هرچند بعید میدونم

آهان پس خداروشکرشب نمیگیرن بچه روازمادرش انقدربه این چیزافکرکردم روانی شدم

ببین اینا توافقیه.. مثلا برادرم رف دادگاه گف سه روز میخام زنش میگف نه زیاده.... قاضی حرفاشون شنید و رای صادر کرد

میخوام ولی شوهرم میگه بعدهفت سال دخترمومیگیره ازم من بدون دخترم بمیرم راحتترم واسه همین تحمل میکنم ت ...

شوهرم خیانت نکرده ولی بقیه چیزارو داره نه کمک تو بچه داری میکنه نه وقت میزاره برامون منو بیشتر خورد کرده از دستش افسردگی و اعصاب آوردم

من ازاولم دوسش نداشتم ولی گفتم اگه یکم بلد باشه چحور بازن حرف بزنه دلنو به دست میاره من خیلی ساده ام ...

چقدررررخوب که میادمشاوره عزیزم مثبت فکرکن به خاطربچه هات،به خداهیچ کس مادرنمیشه هرچقدرم بقیه محبت کنن بازمادریه چیزدیگه است،شوهرمن مشاوره نمیاد