2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن گرفته

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

از بچگی انقد گفتن عروسمون تو ذهنم نقش بست دوستش داشتم 15 ساله م بود با یکی دیگه ازدواج کرد منم افسردگی گرفتم شوک بدی بهم وارد شد 😁😁 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
چرا وقتی عاشقش بودی با یکی دیگه ازدواج کردی؟

من ۱۵سالم بود باهم اشنا شدیم

اونم ۱۸سالش بود

خیلی اختلاف فرهنگی داشتیم خانوادش منو نمیخواستن

به من پیام میدادن که تو باپسر مادوستی روزانه با چندنفردیگم هستی

میگفتن اگر ازدواج کنین خانواده ای درکار نیس ومیگفتن خودشون باید پیش قدم بشن بخاطردخترشون

نزدیک به ۵سال دوست بودیم راضی نشدن باید چیکارمیکردم؟؟؟ 

بعدش با کسی اشنا شدم که هم خودش هم خانوادش با جون و دل رو چشماشون گذاشتن منو 

فک نکنم عاشق شده باشم🤔

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

۱۴سالگی فامیل بودیم برام گوشی خرید ک باهاش در ارتباط باشم دوست شدیم خیلی پولدار بودن دو سال باهاش بودم اما پدرم فهمید مخالف ازدواح بود چندبار اومد خاستگاری بابام نداد منم بخاطر بابام ازش گزشتم 

باشوهرم دوست شدم بااینک ی سرباز بی پول بود باهاش بهم خوش میگزشت 

۱۹سالگی اومد خاستگاریمم ینی ۷سال پیش ازدواج کردم الانم خیلی راضیم 

اون عاقام پازسال زن گرفت

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
الان چند سالته؟

27

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...