2777
2789
۱۴سالگی فامیل بودیم برام گوشی خرید ک باهاش در ارتباط باشم دوست شدیم خیلی پولدار بودن دو سال باهاش بو ...

۱۴ سالگی خیلی کوچولو بودی، سن عاشقی نیست😀

خوشبخت باشین🌹

عزیزم شاید قسمت نبوده

قسمت که نبود قبول دارم ولی خارج از حیطه ی رابطمون خیلییی اختلاف داشتیم. ازنظرمالی، فرهنگی، تحصیلات ووو

بعدها که جداشدم فهمیدم کاردرستی کردم وگرنه هنوز عروسشون نشده بودم پر مدعا بودن و چه رفتارا که نکردن

منم دلیلی نمیدیدم خودمو فدای کسی کنم که سفت وسخت هم به خانوادش پایبند بود و اعتباری به ازدواجمون نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ سالگی خیلی کوچولو بودی، سن عاشقی نیست😀 خوشبخت باشین🌹

شاید امامن دوسش داشتم کلا تو خانوادمون سن ازدواج پایینه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

17 سالم بود دیونش بودم دیوونه😔ولی خب خانوادم فهمیدن اونم ولم کرد و رفت اخرین خبری ک ازش دارم چون مادرش فوت کرده بود بهش تسلیت گفتم چند ماه پیش و رفتم ختم مادرش...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بهم پیام داد14،15سالگی دوسال دوست بودیم عشقمون دوطرفه بود من ازدواج کردم اون هنوزم مجرده بعدهفت هشت ...

چیت بود؟

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )