بچه ها ی سوال دارم به زندگی اکثرمون چ تو نی نی سایت چ تو زندگی واقعی نگاه میکنم می بینم ک کلی مرد هستن که نمی دونم کتک کاری تهدید دعواهای شدید و جنگ های روحی حرف های زننده و کلی کار دیگه که فقط اعتماد به نفس و غرور زنها هارو خدشه دار میکنه هست من خودم تو ی همچنین محیطی بزرگ شدم البته می دونم استثنا هست اما دیگه یواش یواش داره باورم میشه زنها ضعیفند تو سری خورند حرف حرفه مرده و اینا
میخوام بدونم همه کشور های دنیا این حجم از زن ستیزی و آزار روحی و جسمی زنان رو دارند یا تو ایران زیاده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منظور باید ی جایی باشه ک به نسبت برابری باشه دیگه حالم داره از اینهمه ظلم به هم میخوره اما چون مردن میتونن هرکاری کنن هر حرفی بزنن هر کتکی هم دلشون خواست بزنن بعد همه بگن هیس هیس تو سکوت کن تو صدات در نیاد خودش آروم میشه
عزیزم درست میگی ولی خیلی به رفتار خود خانم هم بستگی داره، نمیگم بی ادب و گستاخ باشی یا با دید بد وارد بشی اما نباید بی زبون باشی چه در برابر مرد چه در برابر خانوادش، حقوق خودتو بدونی و ازش دفاع کنی، همه از آدمای مظلوم سوءاستفاده میکنن، اما در عین اینکه بلدی حقتو بگیری باید مودب باشی، البته در این که بعضی آدما خیلی بی شرمن حرفی نیست، خدا هیچکسو گیر این آدما نندازه